Angyali üzenet szerdára: Elengedés a Teliholddal – május 11 százszoros teremtő nap!

2017.05.10. – Haniel arkangyal ma arra emlékeztet, hogy a Hold állása hatással van az életedre, és mivel ma Telihold van, fontos figyelned égi kísérőnk energiájára. A Skorpió Telihold központi témája az elengedés, akad hát feladat mára is…

Ahogy az angyalok alig néhány napja arra kértek, hogy engedd el a felesleges, túlhaladott helyzeteket és kiüresedett kapcsolatokat az életedből, úgy most Haniel arkangyal is erre bíztat. Extra erős segítség jön ehhez a lelki folyamathoz, hiszen a teliholdas napokon százszorosan hatnak az energiák. A Nap – amely most a Bikában jár, és így a tudatos minőséget és a ragaszkodást képviseli – valamint a tudatalattit, az érzelmeket megtestesítő Skorpióban időző Hold  ma szemben áll. Két ellentétes energia feszül egymásnak, és a problémák megoldásért kiáltanak.

Fordulj bizalommal Haniel arkangyalhoz, és kérd a segítségét abban, hogy megérkezzenek Hozzád a szükséges felismerések, és képes legyél a megfelelő lépéseket megtenni. Ma úgy érezheted magad, mint akit két irányba húz valami megmagyarázhatatlan erő. Az egyik oldalról ott a racionalitás, a megmagyarázása annak, miért nem jó már Neked az adott helyzet, állapot vagy kapcsolat. A tudatos éned érti és látja, mi okoz valóban örömet, mi tesz boldoggá, könnyeddé és szabaddá. A másik oldalon viszont ott van az erőteljes ragaszkodásod, a birtoklási vágyad, a megszokásod és az érzelmi kötődésed, amely függésben tart. Most ezek kerülnek a mérleg két serpenyőjébe. Nem egyszerű a felismerés és a döntés, de ugyanúgy szolgálja a többi érintett érdekeit is, mint a Tiédet.

Megrekedni egy már nem működő helyzetben mindenkit hátráltat a fejlődésben. Ha egy kapcsolat kifulladt, és beáldozod magad a megszokás és a biztonság oltárán, a párodat is erre a sorsra tereled. Mert Ő valószínűleg ugyanúgy szenved már, mint Te, és éppen ezért ugyanúgy megrekedt, mint Te. Ha egy olyan munkahelyre jársz be nap, mint nap, amely nem inspirál, nem csak magadnak okozol rossz érzéseket, de a rendszer vagy szervezet minden tagjára hatással van a rezgésed. Azért, mert Neked nem ez a legideálisabb, más még jól érezheti ott magát. Ha pedig valami rossz szokásodat kellene elengedni, nos, talán arra nem kell különösebb magyarázat…

Teliholdhor, és ez a mostanira még fokozottabban vonatkozik, sokan nyugtalanabbul alszanak, lehangoltabbak vagy ingerlékenyebbek. Érdemes tehát ma meggondolnod a szavaidat, mielőtt valakire rázúdítod az aktuális érzelmi túlfűtöttségedet. Most amúgy is jó, ha megengeded magadnak a belső, lelki munkát, az önmagad iránti figyelmet. A Hold energiája felerősíti az intuitív képességeidet, és segít azokban a felismerésekben, amelyeknek eljött az ideje számodra. Ha teheted, vonulj kicsit el a világ zajától, meditálj, vagy csak figyelj befelé! Hangolódj rá az érzéseidre, mert azok mutatják meg, mi az, ami nagyobb érték számodra!

Meditációban végezz el egy elengedés gyakorlatot! Ha nem ismersz ilyet, akkor az alábbit javaslom: Csukd be a szemed és figyeld a lélegzeted! Engedd el a stresszt és a feszültséget, és engedd, hogy ellazuljon a tested! Ha már kellőképpen ellazultzál, képzeld el, hogy az a helyzet, személy, vagy dolog, amit szeretnél elengedni, ott van előtted. Mindenekelőtt mondd el Neki, mennyi mindent hozzátett az életedhez, és ezért milyen hálás vagy! Engedd, hogy a hála érzése átjárja minden sejted! Ezután kérd az angyalok segítségét a szeretetteljes búcsúhoz, és figyeld meg, ahogy az égi segítők megérkeznek! Mondd el a jókívánságaidat, fordulj meg, és indulj el egy új irányba! Lásd, ahogy egy gyönyörű, széles és világos úton lépdelsz, és tartsd a szívedben a hála érzését, amíg csak tudod!

Szeretettel teljes elengedést kívánok!

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL