Angyali üzenet szerdára: Kedvező változás jöhet

Angyali üzenet szerdára: Kedvező változás jöhet!

Ma a Felemelkedett Mesterek üzenetét hozom, akik közül Párvati Istennő egy Veled kapcsolatos kedvező változásra hívja fel a figyelmed. Ám azért, hogy ez megtörténjen, Neked is tenned kell, méghozzá a fényedet és árnyékszemélyiségedet kell harmóniába hoznod.

Párvati egy hindu Istennő, Síva felesége, akinek több megjelenési formája is ismert a szelídtől a harcoson át a pusztítóig. A mai üzenet arról szól, hogy fel kell vállald mindazt, ami Te vagy, és szembe kell nézz valódi lényeddel! Nem baj, ha nem vagy tökéletes! Nem baj, ha időnként elönt a düh! A baj az, ha elnyomod magadban azt, aki vagy!

Ma egy különleges égi energiatér teremtődik a Nap és az Algol nevű állócsillag együttállása hatására. Az Algol ugyanis éppen a sötét oldalunkat képviseli, ám ez nem egy kiírtandó minőség! Amikor a saját árnyékszemélyiségünkkel találkozunk, az a transzformációra, a nagy változásra ad lehetőséget. Ebből az aspektusunkból ugyanis erőt, elszántságot, határozottságot, kellő akaratot és kitartást is meríthetünk.

Az Algol egyúttal azt a fajta női energiaminőséget is megtestesíti, amely a dögös, a buja, a csábító…  A Nők számára tehát ezen a napon különösen jó alkalom kínálkozik arra, hogy bűntudat nélkül kapcsolódjanak ahhoz a bennük lévő energiához, amely valódi mágnes lehet a szeretett Férfi számára. Ne értsd félre, ez nem mágia! Ez az ősi, női erő felébresztése, a természettel egy húron pendülő asszonyé, aki teremt, befogad, vonz és alkot. Aki képes átadni magát a Férfinak, és feloldódni a vele lévő kapcsolódásban, hogy megszülethessen az új.

Ma így születhet meg a Te megújult személyiséged is, ha megengeded, hogy a benned lévő vágyak energiája áramolni kezdjen a testedben. Ma átalakulhatsz, ami persze egyúttal a régi éned halálát is jelenti. Itt az idő, hogy levesd lejárt karmád kinőtt gúnyáját! Itt az idő, hogy őszintén felvállald, mi az, ami taszít, és  mi az, ami vonz! Miből szeretnél már rég szabadulni és mi felé közelednél? Mi lelkesít? Kiért dobog a szíved? Fontos kérdések ezek, amikre csak akkor fogod megadni magadnak az igazi válaszokat, ha abban a telességeddel vagy benne. Ehhez egységben kell legyél önmagaddal. Minden részeddel. Fogadd el hát az összes szerepszemélyiséged, és élvezd a megújulás felszabadító örömét!

❤️ Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
36 (30) 88 302 11


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL