Angyali üzenet szerdára: Kezdődik az új életed!

2017.04.26. – Mihály arkangyal ma arról üzen, hogy itt az ideje az új dolgok elindításának. Ez egy csodás nap a kezdetre, amikor az Újhold energiájában megalapozhatod az érzelmi satbilitásod. Néhány napon belül aztán jöhetnek a konkrét tettek is!

Lelked mélyén régóta dédelgeted azokat az álmokat, amelyeknek a megvalósulása már a küszöbön áll. Most azonban az álmodozást fel kell váltsa a tervek konkretizálása, és napokon belül el kell indulnod gyakorlatban is a megvalósítás újtán. A mai Bikában megvalósuló Újhold abban segít Neked, hogy világosabban lásd az érzéseidet, és a múltba ragadás helyett érzelmi tisztánlátással ajándékoz meg. A Nap és a Hold kapcsolódása most egyértelműen tervez az előretekintésnek, amit a Merkúr-Uránusz-Szaturnusz kedvező fényszög kapcsolatai tiszta, proaktív gondolkodásra való képességgel támogatnak meg.

Az Újhold fényében ma az igaz, a valódi érzéseid jöhetnek a felszínre a szíved mélyéről, kiváltképp, ha alkalmat teremtesz magadnak egy kis meditációra vagy csendes elvonulásra.

Mihály arkangyal most bátorságot önt beléd azért, hogy képes legyél felengedni mindazokat az érzéseket, amelyekkel eddig nem mertél szembenézni. Kétségtelen, hogy ezek megváltoztathatják az életedet és átalakíthatják az emberi kapcsolataidat. Beismerni azt, hogy valami vagy Valaki iránt már nem lelkesedsz… nos ez meglehetősen rizikós az egó számára… Beismerni azt, hogy valami, vagy Valaki iránt mélyebb érzéseid vannak … nos, ez megintcsak megnyomja az egó vészcsengőjét. Mégis most érdemes ráhangolódnod arra, ami a lelkedből szól, mert csak az tehet boldoggá, ha összhangban vagy a valódi érzéseiddel és vágyaiddal!

Az érzelmi ráhangolódást segíti, ha a kimész a természetbe, és egy csendes helyen megpihenve sorra veszed a kapcsolataidat, az életterületeidet, és felidézed a hozzájuk kiötödő emlékeidet. Ezen élmények által felébrednek benned valódi érzéseid rezgései, amelyeknek engedd meg, hogy megnőjenek, kiteljesedjenek benned! Kérd az angyalok támogatását ahhoz, hogy képes legyél megengedni magadnak az őszinte és tiszta kitárulkozást, és hogy képes legyél felismerni a valódi érzéseidet! Ne feledd, még mindig a karmán dolgozol! A mai napon sokat lendíthetsz a folyamataidon, ahogy a tétlenséggel akár vissza is húzhatod magad, jócskán megnehezítve a dolgod. Mert ami meg van “írva”, az bizony megtörténik…. Csak őrizd meg a hited, és – ahogy a hétfői angyali üzenetekben már megfogalmazódott: használd az ima erejét!

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11


 

Lelki megtisztulásért, megbocsátásért, az alábbi cikkünkben kaphatsz útmutatást:

kattints ide–> Csodálatos ima a megbocsátásért… a lelki megtisztulásért <– kattints ide

Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide