Angyali üzenet szerdára: Szenvedély és lelkesedés

2017.04.19. – Haniel arkangyal ma arra kér, adj végre teret magadban a szenvedélynek, és találd meg az élet örömeit! A Nap mától egy hónapon át a Bika jegyében időzik. Ilyenkor könnyebben észrevesszük a szépet, ugyanakkor türelmesebbek és kitartóbbak is vagyunk.

Bár a tavaszi napsugarak még a felhők mögött bújkálnak, a természet már éled és a szívek is egyre jobban megnyílnak a hosszú tél után. Az angyalok látják és elismerik mindenki munkáját, aki az elmúlt hónapokat önfejlesztéssel, tanulással töltötte. Sokan valóban nagy és mély átalakuláson mentek át, ami bizony nem volt könnyű és egyszerű folyamat. Most végre lehet kicsit lazítani, mert a Bikába lépett Nap könnyedebb energiát áramoltat, és ezzel segít a feldataink megoldásában. Most ugyanis az eddigi időszakra jellemző, végletekig elmenő stratégiát felváltja a türelmesebb, gyakorlatiasabb hozzáállás. A váltás még hozhat zökkenőket, a tüzes jegyek lobbanékonyabbak lehetnek, aztán ők is szépen beleengedik magukat ebbe a “másfajta” állapotba.

Azért azt ne feledd, hogy a feladatok továbbra is ott vannak! A Bika Nap sem végzi el helyetted, ami a Te dolgod! Ám segítséget jócskán ad a most belépő új energiaminőség, és ha jól kihasználod, könnyebben tudsz haladni az utadon.

Most arra is képes lehetsz arra, hogy – miközben tovább végzed a karmikus feladataid tisztogatását, miközben ismerkedsz a szíved mélyére eddig eltemetett valódi vágyaiddal, miközben megdolgozod és elengeded a korlátozó hitrendszereidet -, pihenj, töltődj, élvezd az élet örömeit. És ezt minden téren megteheted… akár szemet gyönyörködtető festményeket nézegetve egy kiállításon, akár elringató zenét hallgatva, akár illatos réten sétálva a friss levegőn, akár szenvedélyes együttlétben a testi örömöknek áldozva. Keresd azok társaságát, akivel ezeket a jó élményeket megélheted, és kerüld a lehúzó, destruktív közeget!

Hanel arkangyal üzenete ma arról szól, hogy engedd meg magadnak az élet teljességének megélését! Sokszor kérted imáidban, hogy történjen valami olyan Veled, ami örömmel ajándékoz meg, ami boldogság érzést hoz az életedbe, és ami feléleszti benned a lelkesedés és a szenvedély lángját. Nos, most itt az idő, hogy a kínálkozó lehetőségekhez kapcsolódva élvezd az életet! Képes vagy megengedni ezt magadnak?

Szeretettel,

noemi
Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…
Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL