Angyali üzenet szerdára: Szétesnek az illúziók

2017.05.03. – Ma az angyalok arra kérnek, hogy engedd az idejétmúlt illúzióidat szétesni! A mai nap csodás alkalom arra, hogy meglásd a magasabb, és egyúttal mélyebb igazságot, amely által boldogabb és teljesebb életet élhetsz.

Most valahogy könnyebben el tudod engedni a ragaszkodást mindahhoz, amit egykor valóságként felépítettél, és amelyhez eddig foggal-körömmel ragaszkodtál. Lehet ez egy személyes kapcsolat valakivel, egy kötődés valamely állapothoz, helyzethez, munkahelyhez, életszemlélethez, politikai erőhöz vagy vallási csoporthoz. Két retrográd (hátráló) bolygó, a Jupiter és a Szaturnusz lép most kvintil fényszög kapcsolódásba egymással, amely arra ösztönöz, hogy vizsgáld felül eddigi irányelveidet, terveidet és – ha kell – korrigáld azokat!

Hidd el, nem szégyen beismerni, hogy ami mellett korábban szívvel-lélekkel elkötelezted magad, az mára nem lelkesít, nem inspirál, sőt, talán kifejezetten terhedre van! Persze dönthetsz úgy – hiszen ott a szabad akarat – hogy a megszokás biztonságos mocsarába süllyedve folytatod az életed. Aztán, hogy ezt meddig tudod fenntartani, úgyis kiderül, mert ami az Isteni Időzítésed része, azt úgysem kerülheted el.

Miközben az illúzióid vára szépen összeomlik, és elengeded a régi meggyőződéseidet önmagadról, az érzéseidről és a terveidről, az angyalok melletted állnak, és szeretettel támogatnak. Kérd a segítségüket, és azt, hogy tompítsák a változásokkal járó fájdalmaidat és segítsenek az elengedésben!

A következő hetekben fontos a megfelelő fókusz, azaz a figyelmed legyen önmagad belső folyamatain, amelyekbe tényleg csak a hozzád legközelebb állókat, úgymond a bizalmasaidat vond be! A Kígyótartóban járó Szaturnusz üzenete most a régi, előző életekből hozott szövetségek megújítása. Karmikus társak, lélekpárok, ikerlángok kerülhetnek közelebbi kapcsolatba, támogatva, segítve egymást a teremtő erejük kibontakoztatásában. Sokak számára jöhet most az a felismerés, hogy a sok-sok inkarnációban parlagon hagyott lehetőséget végre ideje kihasználni.

Májusban csodás teremtő energiákhoz férhetsz hozzá, ha folytatod az önismeret útját, és teszel a változásért. A tavasz megújulást hozhat Neked is, persze nem pincér teszi le eléd aranytálcán… ez inkább olyan, mint a svédasztal…. oda kell menned, ki kell választanod, amit szeretnél, és magaddal kell vinned. Szóval minden változik, és a boldogságra, örömökre, vagy éppen a nyugalomra való éhségedet könnyedén csillapíthatod, mert terített asztalon vár a teljes kínálat. Csak tenned kell érte… és bármit megkaphatsz.

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11


Ha hiszel az angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Lelki megtisztulásért, megbocsátásért, az alábbi cikkünkben kaphatsz útmutatást:

kattints ide–> Csodálatos ima a megbocsátásért… a lelki megtisztulásért <– kattints ide

Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

9 jól működő módszer, amellyel a vonzás és teremés folyamatát indíthatod be életedben:

kattints ide–> 9 működő módszer, amely neked is segít! <– kattints ide


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL