Angyali üzenet szerdára: Változások a karrieredben

2017.04.12. – Ma az angyalok a hivatásoddal és a karriereddel kapcsolatban üzennek Neked. Ez a nap kiválóan alkalmas arra, hogy tisztázd ez irányú terveidet és lehetőségeidet. Most érdemes elindítani a vágyott változásokat, mert jó esély van a sikerre!

A Nap és Vesta kvadrátban van egymással, amely a pozitív minőségeket erősíti fel minkét égitest esetében. A Vesta elsősorban a munkával és a munkakörülményekkel kapcsolatos témákat jeleníti meg, a Nap pedig az Én-t, a fényt szimbolizálja.

Ma az elsődleges feladat, hogy átgondold, mit is szeretnél megváltoztatni! Arra vágysz, hogy a jelenlegi munkahelyeden léphess feljebb? Esetleg arra, hogy a saját vállalkozásod legyen sikeresebb? Vagy szeretnél más munkahelyet, esetleg egy teljesen új területre váltanál? Válaszolj őszintén ezekre a kérdésekre, mert semmiféle változás nem fog végbemenni, ha nem tűzöd ki a célt önmagad elé.

Az angyalok ma arra bíztatnak, hogy a céltalan ábrándozás helyett állj bele aktívan a változás folyamatába! Ehhez persze az is elengedhetetlen, hogy a mostani helyzeted elfogadd, és meglásd benne a tanítást. Ha rájössz, miért vezetett az utad oda, ahol épp most tartasz, és a megfelelő tanulságokat levonod, akkor továbbléphetsz a következő szintre. Ám amíg haragszol a főnöködre vagy a kollégákra, amíg ellenállásban vagy a munkád iránt, amíg naponta elmondod, hogy nem becsülnek meg, addig a negatív energiát táplálod az egész életterületedre, és ezzel be is fékezel minden pozitív átalakulást.

Érdemes most Chamuel támogatását is kérned. Ő egy csodás arkangyal, aki az öröm és a boldogság érzését áramoltatja a térben. Ha vele dolgozol, készülj fel a mosolygás és a gyermeki jókedv állandó jelenlétére, mert szinte automatikusan okozza ezeket a kellemes “tüneteket” az energiája. Ő az, aki minden, így a munkahelyi kapcsolataidat is képes magasabb szintre emelni. Mindig a segítségedre siet, ha reményvesztettnek érzed magad, és nem látod a kiutat. Hívd őt, hogy reményt öntsön a szívedbe, és örömöt csempésszen az életedbe! Ezek a pozitív érzések ugyanis életre keltik benned azokat az energiákat, amelyek által képes lehetsz elérni a vágyott változásokat a karrieredben!

Ma végezz el egy teremtő gyakorlatot (meditációt) is, amiben vizualizáld önmagad boldog, sikeres emberként, akit inspirál és feltölt a munkája! Lásd magad, ahogy reggel felkelsz, és örömmel indulsz neki a napnak, és érezd a szívedben a hálát azért, hogy amit csinálsz, az nem csak sok örömöt, de anyagi jóllétet is biztosít számodra! Ídőzz ebben a csodás érzéskavalkádban addig, amíg teljesen elönt. Ezzel a rezgéssel indul el ugyanis a teremtésed megvalósulása a fizikai valóságodban is…

Szeretettel,

noemi
Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…
Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORTCsatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL