Angyali üzenet szombatra: Érzelmes napok jönnek

2017.05.27. – Az angyalok ma az érzelmekről üzennek Neked, amelyeknek most kiemelt szerep jut. A Hold a Rák jegyébe lép, ezért a hétvégén, sőt, még hétfőn is sokkal érzelmesebb lehetsz, mint általában.

A Hold egyébként is a Rák uralkodó bolygója, és nagyon jól érzi magát ebben a közegben, így saját energiája is sokszorosan hat. Most még a nagyon vastag falak is omladozni kezdenek azok körül, akik tudatos döntésekkel fojtották el a valódi érzéseiket, mert azt gondolták, ez biztonságosabb számukra. Most több igényed lehet a lelkizésre, és hasznos, ha olyanok társaságában vagy, akik igazán közel állnak Hozzád. Jobban teszed, ha ezt a hétvégét csendes visszavonulásban, vagy szűkebb, szeretetteli társaságban töltöd.

Tekintve, hogy most van a Nemzetközi Gyermeknap, kisgyermekes szülőként könnyen találhatod magad valamilyen zsibongó rendezvényen, ami egyáltalán nem baj, de hasznos, ha a arra is alkalmat teremtesz, hogy legyen olyan tevékenység is a programban, amit a gyermeke(i)ddel közösen, a zajos tömegtől távolabb, csak egymásra figyelve tudtok csinálni.

Az érzelmeid árulnak el a legtöbbet Rólad. Éppen ezért, ha az a típusú ember vagy, aki minden igyekezetével kordában akarja tartani az érzelmeit, és inkább a racionális gondolatok és az azokonalapuló logikus döntések mentén éli az életét, most lehet, hogy meginogsz… Mert ami ott rezeg a lélek mélyén, azt nem lehet figyelmen kívül hagyni! Az elmúlt időszak erős energiáiban lezajlott (és sokak számára most is történő) változások bizony érzelmi hullámvasútra ültette az emberek többségét. Ha van valami, amit talán eddig magadnak sem ismertél be, mert az őszinteség és a felvállalás napjaiban is minden energiádat az ellenállásba tetted, akkor most újra jön a feladat.

Ráadásul a Tejúton, az Orion csillagkép nyílvesszőt elengedő kezénél vándorol ma a Hold, ami egyfajta beavató minőséget hoz, és az elengedést támogatja. Nos, ez utóbbi nagyon sokféle megnyilvánulásban lehetséges. Van, aki számára arra ad lehetőséget ez az energia, hogy megszabaduljon egy káros szenvedélytől, és például abbahagyja a dohányzást. Van, akinek egy – már meghozott – döntés nyomán történik meg valamilyen helyzet, valamihez, vagy valakihez ragaszkodás elengedése. És van,akinek ez a nap arról szól, hogyan engedje el a korlátozó mintáit, a gátló gondolatait és az érzelmeitől való elzárkózásának állapotát.

Azok számára, akik most nyugalmasabb, drámáktól és gyökeres átalakulástól mentes időszakot élnek (mert időben léptek, cselekedtek annak idején), a hétvége a szeretetteli, családi fényképnézegetős, összebújós, romantikus időszakot hoz.

Rák Hold időszakában minden vízzel kapcsolatos tevékenység hasznos lehet, legyen szó akár a függönyök kimosásáról, akár wellnessről, akár csónakázásról a tavon. Jó alkalom ez a lakás csinosítgatására, de semmiképpen nem alkalmas már megerőtető fizikai tevékenyésgekre. Most a tervezős, precíz munkába sem érdemes belefogni, és a tanulás is nehezebben megy. Amire érdemes még figyelni, hogy ne süllyedj bele az önsajnálatba, és ne bűntudat-keltéssel vagy duzzogással akard kicsikarni a szeretetet és a figyelmet.

Hívd ma segítségül Jeremiel arkangyant, és kérd, hogy támogasson a valódi érzelmeid megélésében, kérj ehhez Mihálytól bátorságot, és Rafaeltől pedig azt, hogy mindeközben történjen meg a testi-lelki gyógyulásod!

Szeretetteli napokat kívánok Neked!

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A kártya az Édesvíz kiadó terméke: www.edesvizkiado.hu


KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL