Angyali üzenet szombatra: Megbocsátás és elmélyülő kapcsolatok

2017.04.01. – Április első napján az angyalok a kapcsolataid elmélyítésére és a megbocsátásra hívják fel a figyelmed. Ez a hónap már némileg könnyebb energiában telik, mint a március, de azért még bőven tartogat feladatot számodra is.

A Merkúr tegnapi jegyváltásával szerencsére a zsizsgő idegesség oldódott, és ma már nyugodtabb, harmonikusabb energia van a térben. A Vénusz ma együttáll a Pallasszal, és ez a támogató fényszögkapcsolat kiváló alkalmat teremt a megbocsátásra, és a korábban kialakult konfliktusok elsimítására.

Mivel az utóbbi hetekben sok feszültségben volt részed, könnyen előfordulhatott Veled is, hogy valakivel olyannal támadt nézeteletérésed, akivel amúgy jó viszonyt ápolsz. A köztetek lévő ellentét, esetleges megbántottság, ma végképp tisztázható. Ehhez mindenekelőtt meg kell bocsátanod a másik félnek, aztán pedig önmagadnak. Szó sem lehet azonban az “okos enged, szamár szenved” típusú megoldásról, mert ebben a helyzetben az őszinte megbocsátásodra van szükség. Ahhoz, hogy továbblépj, és a kettőtök közti kapcsolat legalább a korábbi szinten folytatódjon, bele kell érezz kicsit a másik ember helyzetébe is. Ahogy Te, úgy bizonyára Ő is küzdött a rossz érzéseivel, és a két energia összecsapott. Valószínűleg nem is egymással volt bajotok, csak egymáson vezettétek le a feszültségeteket.

Nos, ma felszabadulhatsz a konfliktus terhe alól, és akár arra is lehetőség adódik, hogy a kettőtök viszonya – legyen szó akár barátságról, akár szerelemről – elmélyüljön. Ehhez még találkoznotok sem feltétlenül szükséges, akár egy telefonhívás, vagy kedves üzenet néhány szeretetteli mondattal is megteszi a hatását, hiszen ahogy Te, úgy a másik fél is vágyik a tisztázásra. A Hold az Ikrekben járja égi útját, és ilyenkor a meglévő kapcsolatok emelésén nagyon áldásos a munka.

A tegnapi angyali üzenetben szereplő teremtő energiák még mindig jelen vannak a térben, így ma is kiváló alkalom van arra, hogy elvégezz valamilyen manifesztációs gyakorlatot.

Hívd segítségül az angyalokat, és kérd, hogy támogassanak a konfliktusaid megoldásában, a kapcsolataid felemelésében és a teremtő energiáid mozgósításában!

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…
Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL