Angyali üzenet szombatra: Őrizd meg a hited!

2017.04.22. – Az angyalok üzenete ma arról szól, hogy mindig, minden körülmények között őrizd meg a hited. Csak az válhat a valóságoddá, amiben hiszel.

Az utóbbi időben sok angyali üzenet szólt valódi érzéseid megismeréséről, a változásról és a karmikus kapcsolataid rendezéséről. Mindez tényleg nagy feladat, amit az angyalok is látnak. Azok számára, akik időben elkezdték a problémáik megoldását, a tavasz nyugalmasabb, örömtelibb energiával telik majd. (De ez nem jelent láblógatást, mert teendő akad bőven!) Akik viszont még nem léptek a tettek mezejére, azoknak nehezebb időszak következik. Ők azt élhetik meg, mintha minden összeesküdött volna ellenük, és mintha láthatatlan lények szórakozának azzal, hogy kirántsák alóluk a talajt.

hit2

Ha te is a halogatók táborát “erősíted”, akkor extrán szükséged van a hitre. Amíg ugyanis nem hiszel abban, hogy képes vagy a szükséges lépéseket megtenni….amíg nem hiszel abban, hogy a változás jó irányba tereli az életedet….amíg nem hiszel abban, hogy lehet sokkal jobb, több, szeretettelibb annál, mint ami most van…nos addig semmi esélyed a boldogságra.

Az angyalok ma arra szeretnék ráirányítani az emberek figyelmét, hogy mekkora erő van a hitben. Hittel minden lehetséges. Amit ugyanis elhiszel, azt érezni is tudod. Amit érzel, annak a rezgése elkezd belőled kiáramlani az Univerzumba, és megtalálja a hozzá illő rezgést, azaz a hit tárgya fizikai szinten is megjelenik. Így működik a teremtés, így vonzol be mindent az életedbe. A rosszat és a jót egyaránt.

Bármi is történt Veled az utóbbi időben, akárhányszor is érezted azt, hogy feladod, mert nincs tovább, tarts ki, és tápláld a hited! Nem baj, ha nem tudod, mi a megoldás. Nem baj, ha nem tudod, hova vezet, vagy hogy egyáltalán hol van az út…! Higgy a Teremtőben, és abban, hogy már minden az Isteni Terv szerint történik, és eléred a céljaidat!

A hitedre három fontos területen van most szükséged. Higgy önmagadban, abban a csodálatos lényben, aki vagy, és aki mindent megvalósíthat az életében, amire csak vágyik! Higgy azokban a segítőkben (barátokban, tanárokban, családtagokban, gyógyítókban, stb…) akikkel már a leszületésetek előtt megállapodtatok egymás támogatásáról! És végül, de nem utolsó sorban higgy a Teremtőben! Tudd, hogy az Ő feltételek nélküli szeretetébe minden belefér, ami Te magad vagy. Nem büntet, nem von meg Tőled semmit! A Teremtő végtelen bölcsességével csupán tiszteletben tartja a szabad akaratod, és enged Téged tapasztalni és fejlődni.

Ha úgy érzed, hogy szükséges a hited megerősítése, ma este teremts alkalmat meditációra. A Hold és a Neptunusz kapcsolata ugyanis kiváló energiateret ad az elvonuláshoz és a belső figyelemhez.

Hittel, elfogadással és szeretettel teli napot kívánok Neked,

Szeretettel,

noemi
Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…
Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL