Angyali üzenet szombatra: Spirituális tűz és egyensúly

2017.05.13. – Ma Nathanael arkangyal üzenetét hozom Neked, aki arra biztat, hogy egyesítsd magadban az emberi és a spirituális minőségeidet, és találd meg az egység, valamint a harmónia állapotát. Mivel erre az inkarnációdra a Föld bolygót választottad, elengedhetetlen, hogy megtapasztald az emberi létet, ugyanakkor öröktől fogva létező lelked a spirituális fejlődés útját járja most is, síkok és dimenziók között vándorolva.

Néha talán azt érzed, hogy a kettő összeegyeztethetetlen, és nem tudsz a mindennapi teendőid közepette magas rezgésszinten maradni. Azt is tapasztalhatod, hogy a szellemi fejlődés nagyobb állomásainál szinte elszakadsz a mindennapi valóságtól, és nehezen tudod földelni magad.

Doreen Virtue angyalkártya

Nathanael arkangyal és a vele együtt munkálkodó angyalok a spirituális tűz energiájával segítenek azoknak az embereknek, akik nehezen tudják az emberi léttel összhangba hozni szellemi lényüket. Kérd a Teremtőt, hogy küldje el hozzád Nathanaelt és angyali seregét, hogy minden olyan energiát és elakadást “égessenek ki” a teredből, amely akadályozza a Tiszta tudatossággal való kapcsolódásodat, és az Istentől való elkülönültség illúziájában tart!

Most olyan két hét következik (május 25-ig), amikor hajlamos lehetsz a szélsőségekre. A Vénusz és a hátráló Jupiter szembenállásának energiaterében könnyebb végletesnek lenni, könnyebb drámázni, könnyebb a bolhából elefántot csinálni. Fontos hát, hogy a Bölcs Énedet, a spirituális oldaladat segítségül hívd, és észrevedd, amikor épp belelépnél egy játszmába. Érdemes most arra is figyelni, hogy mi a valódi érték számodra, mert előfordulhat, hogy olyan dolgot vennél meg magadnak, amire nincs is szükséged, vagy épp olyan kapcsolatba bonyolódnál, amit pár napon belül nagyon megbánsz.

Mivel a Vénusz a Kosban tartózkodik – és ez áll szemben a Mérleg jegyében hátráló Jupiterrel -, megnövekedhet a testi örömök iránti fogékonyságod, akár egészen az élvhajhászás állapotáig. Ha nincs a testi vonzalom mögött lelki kapcsolat, akkor tehát érdemes elszámolnod tízig… vagy, ha kell, húszig… és önuralmat gyakorolni…  Ám ha ott a lelki-érzelmi kapcsolódás, igazán szenvedélyes és szép együttlétekben reménykedhetsz, és a teljességedet bátran meg is oszthatod a partnereddel.

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11
A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra!

Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL