Angyali üzenet szombatra: Teremts tiszta helyzetet!

2017.05.06. – Az emberek gyakran játszmáznak egymással, és ahelyett, hogy megoldásokat keresnének, konfliktusokat generálnak. Ez sokak számára szinte állandó viselkedési forma, ami meglehetősen nehezíti a boldogulásukat, és a másokkal való kapcsolódásukat. Az angyalok ma azt üzenik, hogy lépj ki a játszmáidból, engedd el az igényedet a konfliktusokra, és teremts tiszta helyzeteket az életedben!

Ahogy olvasod ezeket a sorokat, nagy valószínűséggel azt gondolod, hogy az angyalok mai üzenete Rád nem is vonatkozik. Nos, van egy rossz hírem: de igen. Csak a nagyon magas tudatossági szinten élő emberek mentesek a játszmáktól. A többiek – ki többet, ki kevesebbet – de csinálják. Mondhatnám: csináljuk.

Az angyalok szerint most valószínűleg megjelent benned némi ellenállás és értetlenség. Éppen ezért arra kérnek, olvasd tovább mai üzenetüket, mert a Te életed is megváltozhat, ha kilépsz a drámákból.

Mit is értenek az angyalok a játszma vagy a dráma kifejezések alatt? Azt, amikor nem a tiszta és őszinte szándék van csak jelen, hanem érzelmi zsarolás, manipuláció, sajnálat vagy szánalom felébresztése, áldozati szerep, füllentés, ferdítés vagy egyenesen hazugság vegyül egy helyzetbe. Mindez nem csak a másokkal való kapcsolódásunk során fordulhat elő, de az önmagunkkal folytatott belső kommunikáció is gyakorta ezek hatása alatt áll. És hogy miért? Mert a beismerés, a felelősség felvállalása nehéznek tűnik.

Ma a Mars (az erő bolygója) és a Lillith (a lélek sötét oldala) kerül egymással szembenállásba. Az energia, amely e nehéz fényszög hatására aktiválódik éppen annak az igényét rezegteti ki a térbe, hogy teremts magadnak tiszta, konfliktus-, dráma- és játszmamentes helyzeteket. Lásd meg ma az eddigi viselkedésed és reakcióid hátrányát, és engedd meg magadnak a változtatást!

Kérd az angyalokat, hogy segítsenek az őszinte felvállalásban, és a folyamattal kapcsolatos rossz érzéseidtől tisztítsanak meg. Ha esetleg szégyent vagy bűntudatot éreznél a korábbi viselkedésed miatt, végezz egy megbocsátás gyakorlatot, amelynek során megbocsátasz önmagadnak minden olyan tettedért, amellyel már nem szeretnél azonosulni!

Ezután merülj el egy kicsit a belső világodban, és kérdezd meg magadtól, miért csináltad ezt eddig így? Talán féltél felelősséget vállalni azért, amit valójában érzel? Talán csak figyelemre vágytál másoktól? Szerettél volna kitűnni és különleges lenni? Bármi is erre a válaszod, kérd az angyalokat, hogy segítsenek megszabadulni attól a viselkedésmintától, aminek mindez a része volt! Kérj iránymutatást ahhoz, hogy milyen technikával, gyakorlattal vagy segítővel tudsz a leghatékonyabban dolgozni ezen a problémádon!

Drámáktól mentes, szerettel teli napot kívánok!

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11


Ha hiszel az égi jelekben és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékú angyalok, oszd meg ezt a cikket!


Lelki megtisztulásért, megbocsátásért, az alábbi cikkünkben kaphatsz útmutatást:

kattints ide–> Csodálatos ima a megbocsátásért… a lelki megtisztulásért <– kattints ide

Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

9 jól működő módszer, amellyel a vonzás és teremés folyamatát indíthatod be életedben:

kattints ide–> 9 működő módszer, amely neked is segít! <– kattints ide


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL