Angyali üzenet szombatra: Tisztuló kapcsolatok, teremtő energiák

Ma egy olyan angyal, Szoked Hozi üzenetét hozom, aki az igazság és az érzések közti egyensúly fenntartását segíti a kapcsolatokban. Ma mindenképp foglalkozz a szerelmi életeddel, ha van, akkor azért… ha nincs, akkor azért…!

Mindenekelőtt egy jó hír, ha gyarapítani szeretnéd a családodat:  ma olyan különleges teremtő energia áramlik a térben, amely kitűnő segítsége lehet a gyermekáldásra vágyó pároknak. Általánosságban is érdemes a kreatív energiákat mozgósítani, mert nagyon erőteljes hatásúak lehetnek most a manifesztációs gyakorlatok és a meditációk. (Egy általam korábban készített facebook-os élő adás anyagában van ilyen meditáció. A tudatos teremtésről szóló videót itt találod…)

Mától nagyjából egy hónapon át hat az az erőtér is a Vénusz és a Mars szextil által, amelyben jobban ki tudod élvezni az élet örömeit, amikor több romantikát, vagy akár több szenvedélyt viszel a kapcsolatodba, és amikor a társasági életben is szívesebben veszel részt. Azok a kapcsolatok, amelyek éppen nincsenek harmóniában, de még mindig van létjogosultságuk, most emelhetők, javíthatók. Ám azok, amelyek lejártak, elérkezhetnek a szakítás és szétválás állapotába. Ezt a hétvégén a Vénusz és a Jupiter szembenállása is segíti, támogatja, sőt, akár ki is kényszerítheti ezt. Egy ideig arra is nagyobb az esély, hogy a kialakulóban lévő kapcsolatok szépen formálódjanak, mert egyre kevésbé leszel képes távol tartani magad attól a személytől, aki igazán fontos számodra. Könnyebben adod át magad az érzéki örömöknek, és ahol ott a mágnes, a testi vonzás két ember között, a beteljesülés sem várat sokáig magára….

Szoked Hozi mai üzenete arról szól, hogy fontos látnod, és tudnod a kapcsolataid valódi minőségét, a bennük rejlő Igazságot. Minden emberi kapcsolódás tanítás önmagadról. Fontos, hogy megengedd magadnak a mély, meghitt, őszinte bizalmon alapuló kapcsolódást, mert abban akkora fejlődést élhetsz meg, amit semmi más nem tud megadni Neked. Most nézz rá arra, hogy ki az, aki igazán inspirál Téged! Ki az, akiből motivációt tudsz meríteni? Ki az, aki megnevettet, és akiben vakon megbízol…? Ahol nincs bizalom, ahol elveszik az energiád, ahol kedvetlen vagy, ott már nincs sok keresnivalód. Legyen az akár párkapcsolat, akár üzlet, az ilyen társulásokat le kell zárni! A tavasz megújulást hozhat a kapcsolataidban. Ahogy a természet, úgy a lelked is felfrissülésre, tiszta energiára és napsütésre vágyik. Engedd elmúlni azt, ami visszahúzz, és engedd be azt az életedbe azt, ami felemel és támogat!

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

 


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL