Angyali üzenet szombatra: Tisztuló karmikus kapcsolatok

2017.04.08. – Ma az angyalok arról üzennek Neked, hogy foglalkozz a számodra fontos emberekkel, és rendezd a velük való kapcsolatodat! Lehetőség szerint ma tölts minőségi időt azzal, aki közel áll a szívedhez, és engedd, hogy a köztetek korábban felmerült nézeteltésérek elsimuljanak!

Ma a Vénusz és a Szaturnusz egymásra hatása olyan energiát áramoltat a térben, amelyben a kapcsolatok minőségét sokkal könnyebben lehet emelni. Mivel a retrográd Szaturnusz időszakában vagyunk, a karmikus, múltból, akár előző életekből hozott viszonyok tisztázása a fő feladat. Ráadásul a Vénusz is a Halak visszaúszó farkánál vándorol, ami megintcsak a múltbéli kapcsolatokat, és azok rendezésének az igényét hozza a felszínre.

Lehetséges, hogy egy baráttal, egy családtaggal, vagy egy olyan személlyel kell most zöld ágra vergődnöd, akihez gyengéd szálak fűznek. Bármelyikről is legyen szó, tudnod kell, hogy előbb-utóbb foglalkoznod kell vele, hiszen a köztetek lévő karmikus körforgás ezt megköveteli. Az angyalok ma arra bíztatnak, állj bele a feladatba! Hidd el, a másik félben is ott van a kapcsolat rendezésének szándéka, így nem igazán lesz nehéz dolgod!

A fókusz azon legyen, hogy a kettőtök közti kapcsolódás magasabb szintre emelkedjen. Ez megértést, megbocsátást, elfogadást, szeretetet és toleranciát egyaránt megkíván. Most nem az a cél, hogy felhánytorgasd a múltat, vagy hogy újra a másik orra alá dörgöld, hogy szerinted miben hibázott. Most arról beszélj, hogy hogyan érintett a kettőtök közti konfliktus, és engedd, hogy távozzanak az ezzel kapcsolatos rossz érzéseid! Hallgasd meg a partneredet, és engedd, hogy az Ő nézőpontja éppúgy igaz lehessen, mint a Tiéd!

Mindenki, így a Te életedben is vannak olyan személyek, akik a Sorsod részét képezik. Nem emelkedhetsz, nem fejlődhetsz nélkülük. Akkor is kapcsolódsz hozzájuk, ha hetek, hónapok, vagy akár évek óta nem találkoztatok. Akivel lezárult a karmád, mert mindketten teljesítettétek az egymás életében vállalt feladataitokat, azzal már nincs dolgod. Akivel viszont még vannak közös teendőitek, azt nem teheted félre sem sértettségből, sem megbántottságból! Emelkedj most felül ezeken az érzéseken, és tegyél a kapcsolatotok javításáért!

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi | Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…
Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális társalgónkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL