Angyali üzenet vasárnapra: Csodák várnak rád!

2017.05.21. – Atlantisz angyalai közül ma Metatron arkangyal üzenetével érkezem Hozzád arról, hogy az bármikor találkozhatsz csodákkal, csupán nyitottnak kell lenned arra, hogy léteznek!

A hit hiánya megakadályozza, hogy a Teremtő, vagy az angyalok elhozzák a csodákat az életedbe. Ahhoz, hogy kellő hittel tudj bízni a váratlan módon vagy formában megjelenő megoldásokban, az élet ajándékaiban, a gondolataidnak is meg kell tisztulniuk. Ami létezik, azt biztosan megelőzte egy gondolat. Ez az Univerzum egyik törvénye. Metatron feladata, hogy segítsen összerendezni, megtisztítani,  és az Isteni Igazsággal összhangba hozni a gondolataidat.

Ezen a hétvégén – különösen a mai napon – váratlan és csodás tapasztalatokban lehet részed. Ezek történhetnek belül, a lelkedben, és kívül a fizikai valóságodban egyaránt. A Nap a Plejádok alatt járva éppen ehhez nyújt támogatást, és ha Te segíted azzal kibontakozni a lehetőségeidet, hogy meditálsz, imádkozol vagy szemlélődsz, mély és egyben felelmelő élményekhez juthatsz.

A Nap egyébként ma lép át az Ikrek jegyébe, amikor éppen az az egyik feladat, hogy megfelelően alakítsd a gondolataidat. Ennek az egy hónapig tartó időszaknak az egyik központi eleme a fő égitest oldaláról a kommunikáció, és az abban rejlő könnyedség megtalálása. Amire viszont érdemes figyelned, hogy a könnyedséged ne csapjon át ítélkezésbe vagy felületességbe! Most nem feltélen kell analizálni sem a helyzeteket, megteheted, hogy elmondod, mit érzel, mit gondolsz, és így harmonikus, áramló beszélgetéseken keresztül születnek megoldások. Azokban a párkapcsolatokban, ahol a közös út valójában már lejárt, ezt nehezebb megvalósítani, mert most egy másik bolygóhatás éppen az ilyen típusú helyzetek lezárását kényszerítheti ki.

Visszatérve Metatron mai üzenetének lényegére: higgy abban, hogy léteznek csodák! Fontos, hogy befogadd annak a gondolatát, és átérezd annak a nagyszerűségét, hogy bárkivel, így Veled is bármikor történhet csoda! Ez nem egyesek privilégiuma! Emlékezz, hányszor jelentek meg szentek vagy angyalok egyszerű embereknek, hány, meg hány megható, szívet melengető, csodálatos történetet olvastál az isteni beavatkozásról! Egyszerű, átlagos emberek élete, reménytelen és kilátástalan helyzete fordult már meg egyik pilllanatról a másikra, mert engedték, mert hittek benne! Van egy pont, amikor az ember azért hisz már a csodában, mert minden próbálkozása dugába dőlt, és nincs több ötlete. Ez is egy megoldás, de Neked nem kell kivárni, hogy előbb nagyon rossz legyen! Te már tudod, hogy a kulcs nem a szenvedés, hanem a hit és a megengedés!

Mivel ma gyönyörű, finom rezgésű energia támogatja az istenivel való kapcsolatunk megélését, meditálj vagy imádkozz, és hangolódj rá a csodák megtapasztalásának felemelő érzésére!

Csodás napokat kívánok Neked!

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A kártya az Édesvíz kiadó terméke: www.edesvizkiado.hu


KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL