Angyali üzenet vasárnapra: Gyógyító nap van

2017.04.30. – Ma Rafael arkangyal üzenetét hozom Neked, aki arra szeretné felhívni a figyelmed, hogy erőteljes gyógyító nap van, amit Neked is érdemes kihasználnod! Ha ismersz valamilyen gyógyító technikát, akkor dolgozz vele, mert gyorsabban érhetsz el pozitív eredményt.

Ma a Jupiter és a Szaturnusz kapcsolódása által is támogatott minden gyógyítással és gyógyulással kapcsolatos cselekedet, sőt, akár az ima vagy meditációs gyakorlat is. Mivel a Szaturnusz a Kígyótartóban vándorol, a gyógyító gyakorlatok, természetgyógyászati módszerek és a mágikusnak nevezett technikák is erőteljesebb hatásfokkal működnek.

Ma nagyszerű alkalom van az imára, az elmélyülésre és a meditációra. Bár a mi kultúránknak nem része a meditáció mindennapi gyakorlata, mégis egyre többen jönnek rá, mekkora megújító és gyógyító erő van abban, ha naponta akárcsak húsz percet szánnak a befelé figyelésre. A meditációhoz semmiféle extra előkészület nem szükséges, csupán nyugodt körülmények, és az önmagadra szánt idő.

Rafael arkangyal mai, gyógyulásról szóló üzenete arról szól, hogy a lehetőség számodra is adott, és az angyalok a segítségedre vannak minden lehetséges módon, de Te magad is kellesz ahhoz, hogy a helyzeted vagy állapotod változzon. Az égi segítők mindent megtesznek, amit csak tudnak. De vajon Te is mindent megteszel? Figyelsz például az étkezésedre? Teremtesz alkalmat a testmozgásra? Iszol elegendő tiszta vizet? Ha állandóan méreganyagokkal – nikotin, alkohol, koffein – bombázod a tested, az olyan, mintha módszeresen lerombolnád azt, ami napról-napra épül benned.

A tavasz végre megérkezett, a természet megújul, áramolj hát együtt vele ebben a csodás, transzformációs folyamatban, és újítsd meg az életed! Válaszd az egészséget, az önmagadra figyelést, az aktivitást, a tiszta élelmiszereket és – nem utolsó sorban – válassz pozitív gondolatokat és érzéseket! A tested és a lelked állapota ugyanis szorosan összefügg. A düh, a harag vagy a szomorúság legalább annyira mérgezi a tested, mintha a tévé előtt chipset ennél minden nap.

Ha figyelsz a testedre, azzal a lelki folyamataidat is megtámogathatod. Márpedig most sokminden történik az életedben! A napokban a párkapcsolati témák vannak továbbra is középpontban. A Vénusz és a Holdcsomópongtok találkozása miatt most az a kérdés, hogy mennyi az igaz, a valódi a kapcsolatodban, és mi az, amit csak szeretnél, hogy benne legyen! Van-e köztetek bizalom? Van-e biztonság érzésetek egymással? Működik-e a testi vonzalom? Fejlődtök-e a kapcsolatotokban? És vajon együtt vagytok-e, vagy csak egymás mellett éltek?

Akár ezekre a kérdésekre is kaphatsz mélyebb megértést és magasabb rálátást, ha ma időt és alkalmat teremtesz magadnak a meditációra. Ha pedig van valamilyen fizikai problémád, betegséged, akkor a gyógyításról se felejtkezz meg! Hívd segítségül Rafael, és a gyógyító angyalokat, és engedd, hogy a legjobb úton-módon támogassanak testi-lelki gyógyulásodban! De ne feledd, a Te pozitív hozzáállásod és a tetteid is kellenek a sikerhez!

Csodás megújulást és jó egészséget kívánok!noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

Ha hiszel az angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Lelki megtisztulásért, megbocsátásért, az alábbi cikkünkben kaphatsz útmutatást:

kattints ide–> Csodálatos ima a megbocsátásért… a lelki megtisztulásért <– kattints ide

Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

9 jól működő módszer, amellyel a vonzás és teremés folyamatát indíthatod be életedben:

kattints ide–> 9 működő módszer, amely neked is segít! <– kattints ide


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL