Angyali üzenet vasárnapra: Győzd le régi önmagad!

2017.04.02. – Mihály arkangyal üzenetével érkezem ma Hozzád, aki arra kér, emlékezz igazi önvalódra! Vannak az életednek olyan területei, ahol nem tisztáztad még le a szerepeidet, és nem élsz minden lehetőséggel. Ma készítsd számvetést, és – ha vannak gyermekeid – mindenképp foglalkozz az anyai vagy apai minőségeddel!

Ma még mindig a kapcsolatok tisztázása az egyik fő téma, és ezen belül is a szülői szerepek megélésével érdemes foglalkozni. Míg az elmúlt napokban sokak számára a párkapcsolati téren a vonzódás avagy az eltávolodás, a kibékülés avagy az elengedés került terítékre, ma azon kellene kicsit dolgozni, hogy nőként vagy férfiként hogyan élitek meg a szülői szerepeiteket, és milyen együttműködés van köztetek!

Amikor ezzel foglalkozol, vedd le a fókuszt arról, hogy egymással milyen az intim vagy érzelmi viszonyotok, és arra kell figyelned, hogy szülőként mennyire vagytok képesek együttműködni. A kapcsolatotok minőségét ugyanis erőteljesen fémjelzi, hogy egyetértetek-e a gyermeknevelési kérdésekben. Legyen ez a mai önvizsgálatod egyik fő motívuma, és az angyalok arra bíztatnak, légy közben őszinte önmagadhoz!

Annak érdekében, hogy az életedben megtapasztalhasd az általad vágyott minőségi emelkedést, feltétlenül szükséges, hogy végre ismét önmagad lehess! Már nem csinálhatsz úgy, mintha jól éreznéd magad a kapcsolatodban, ha ez nem igaz. Már nem csinálhatsz úgy, mintha kielégítő lenne a munkád, ha nem az. Már nem járhatsz össze a régi a barátokkal, ha nem élvezed a társaságukat. Ugyanakkor nem lökhetsz, tolhatsz el magadtól olyan helyzeteket, lehetőségeket, amit – csak a bákesség kedvéért – nem használtál ki. És azt sem sokáig húzhatod, hogy elkerülsz Valakit, akinek vágysz a társaságára, és aki sokkal fontosabb Neked, mint amennyit kimutattál felé az utóbbi időben!

Engedd meg végre magadnak az őszinteséget, és vess számot azzal, hogy melyik szerepedben kötöttél túlzó kompromisszumot! Tisztázd önmagadban a vágyaidat, emlékezz igazi önvalódra és valósítsd meg a saját legjobb verziódat! Ehhez ma az Orion csillagképben haladó Hold nyújt támogató energiákat, hiszen ez az égi helyzet segít a saját korlátaid meghaladásában, és abban, hogy a már túlhaladott minőségeidet észrevéve megengedd magadnak a továbblépést. Ez egyfajta csendes harc a régi önmagaddal, akit ma legyőzve minőségi emelkedést indíthatsz el az életed különböző területein.

Kérd ehhez Mihály arkangyal segítségét, hogy elég bátorságod legyen szembenézni az igazsággal!

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…
Doreen Virtue
Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL