Angyali üzenet vasárnapra: Rendezd a függő ügyeidet!

2017.04.09. – Ma Jeremiel arkangyal üzen Neked arról az átalakulásról, ami még mindig a levegőben van. Ma pontosul be a Nap és a Plútó kvadrátja, ami erős transzformáló hatással bír, ugyanakkor a Merkúr is elkezdett tolatni, ami pedig a függőben lévő ügyeid rendezését kéri Tőled.

Az elmúlt hetekben sokak élete gyökeres változásokon ment keresztül. Van, aki a munkahelyét, mások a szokásaikat, míg sokan a kapcsolataikat alakították át. Némelyek számára a külső körülmények látszólag nem módosultak, ám belül valami nagyon átalakult. Vannak, aki sokat dolgoztak magukon, és most végre átléptek az önmagukkal való egység állapotába.

Mostanában talán Neked is olyan érzésed volt, hogy a megszokott sémák felbomlanak, és új rendszerek alakulnak ki lélekszinten és fizikai szinten egyaránt. Ahogy jeleztem a napokban, a hátrafelé haladó Szaturnusz most hozza a karmikus kapcsolatok rendezését, újabb feladatokat adva Neked. Ezzel együtt a Vénusz és a Jupiter is hátrafelé halad, és ma a Merkúr is csatlakozik hozzájuk, és ez utóbbi hatás május elejéig tart.

Ezzel újabb lendületet kap az a késztetés hogy a múltban elkezdett, elindított, de be nem fejezett ügyeidet megold. Lehet, hogy egy jól kidolgozott terved megvalósításával tartozol magadnak. Lehetséges, hogy félbehagytál valami fontos jogi ügyet, vagy, hogy befejezz egy fontos, de függőben maradt beszélgetést a partnereddel. Most a háztartásodban lévő, meghibásodott eszközöket is meg kell javíttatni, sőt, a ruhásszekrény átpakolását sem halogathatod tovább.

Jeremiel egyik nagyon fontos feladata, hogy segít a “nemfizikai” létbe átlépő lelkeknek számot vetni tetteikkel, cselekedeteikkel. Minket, élőket pedig abban támogat, hogy összegezzük életünk eddigi eseményeit, egyfajta leltárt készítsünk mindarról, amit elvégeztünk, és az előttünk álló – talán eddig halogatott – feladatainkról. Hívd most magadhoz Jeremielt, és kérd, hogy segítsen észrevenni, átlátni az elvégzendő feladataidat!

Ma a Szűz csillagképbe lépő Hold is támogatja, hogy képes legyél elszakadni a jól megszokott mintáidtól és más nézőpont szerint értékeld, és ezért másként is oldd meg a múltban megkezdett ügyeidet.

Szeretettel,

noemi
Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL