Angyali üzenet vasárnapra: Szeress bele az életbe!

2017.04.23. – Ma Cupido a szerelemről üzen Neked. Most azonban nem arról van szó, hogy nézz körül, és találd meg a szerelmet a külvilágban, hanem arról, hogy engedd ezt a csodás érzést szétáradni a bensődben, és mindenekelőtt szeress bele az életedbe!

Ne légy csalódott, ez a lehető legjobb, ami történhet Veled! Ahhoz ugyanis, hogy a szerelmedet egy másik ember személye tükrözze vissza Rád, és Ő olyan legyen, amilyenre valójában vágysz, a saját rezgésszintedet, a saját érzéseidet kell előbb felelmelned. Ahogy a természet is kicsit küzd most a télből a tavaszba való átmenettel, úgy a lelked is néha ide-oda csapong az érzelmeid tengerén. Ám egyre jobban nyílik a szíved, és egyre mélyülnek az érzéseid.

A romantika iránti vágyadat meghallották az angyalok, és – ha kéred – a segítségedre sietnek ötletekkel, sugallatokkal, hogy minél jobban meg tudd élni ezt az érzést. Kényeztesd magad illatos-gyertyás fürdővel, lepd meg magad ajándékkal, engedd meg, hogy azt csináld, ami igazán jól esik, és válaszd annak a társaságát, akivel igazán szeretsz együtt lenni!

Ma a reggeli órákban a Hold a Halak visszaúszó farkánál jár, ami már megtapasztalt, múltból hozott minőségeiddel segíthet összekapcsolódni. Bizonyára volt már olyan időszak az életedben, amikor a mindennapjaidat áthatotta a romantika, az élet iránti lelkesedés vagy a szerelem érzése. Most ezek visszaköszönhetnek anélkül, hogy egy korábbi kapcsolathoz kötnéd őket. Mert akkor sem a másik személyé volt az érzelmed, hanem a Tiéd!

Mivel a mai nap főszereplője a Plútó, az átalakulás könnyebben megtörténhet, csak meg kell engedned, hogy változzanak a dolgok benned és ezáltal körülötted. Este már a Vénuszt beérő Hold lelket harmonizáló energiái segítenek abban, hogy minden, ami feljött és átalakult, egységben szerveződjön benned.

Ma csak úgy áramolj azzal a sok szép érzéssel, melyeket éppen tapasztalsz! Engedd, hogy átjárjon a sok-sok pozitív rezgés, és érezd, ahogy az életöröm, a lelkesedés, a szeretet és a szerelem minden sejtedet átitassa! Szeress bele az életbe!

Szeretettel,

noemi
Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL