Angyali üzenet vasárnapra: Szeretet, szerelem és félelmek

2017.04.16 – Sandalphon arkangyal üzenete ma a nagybetűs Szeretetről szól. Sok problémát megoldhatsz, ha a Feltétel Nélküli Szeretet szemüvegén át szemléled önmagad, a félelmeidet és mindazokat, akikkel feladatod van.

Húsvét vasárnapja sok szempontból különleges nap. A Hold még mindig a Skorpió csillagkép szívében tartózkodik, így képes lehetsz a Teremtő szemén át, teljes elfogadással tekinteni minden létezőre. Ez a látásmód segíthet a konfliktusaidat lerendezni nem csak kívül, de belül is. Ma ugyanis erősen feljöhetnek a lelked mélyén megbúvó ellentétek, a lelked sötét és fényes oldala közti feszültségek. Ma érdemes szembenézni azzal, aki valójában vagy, benne minden tulajdonságoddal, érzéseddel és vágyaddal. Mert most eljött a teljes felelősségvállalás ideje!

A Mars bolygó és a Chiron nevű aszteroida kapcsolata felhozza a belső félelmeket. Ez nem azért van, hogy jól rád ijesszen az Univerzum, sokkal inkább azért, hogy gyógyuljanak a karmikus sebeid, és végre a kezedbe vedd a saját sorsod irányítását. Ma tehát érdemes közelebb menni a félelmeidhez… Mi az, amitől egész életedben féltél? Talán a biztonságod elvesztése? A családod szétesése? Az anyagi veszteség? Az elutasítás? Vagy az elmúlás?

Merülj el ma a lelked mélyén megbúvó érzéseidbe, és kérdezd meg magadtól: “Valóban indokoltak a félelmeim? Vagy csak a lelkem ösztönös reakciója egy korábbi élet tapasztalata alapján? Esetleg a gyermekkoromból hozom ezeket az érzéseket?” Nos, ha ezt megvizsgáltad, tedd fel ezeket a kérdéseket is: ” Mi lenne, ha már nem félnék? Miben változna az életem a félelmeim nélkül? Mi az, amit nyernék azáltal, ha elengedném a félelmeimet?” Hívd magadhoz Sandalphon arkangyalt, és kérd, hogy segítsen meggyógyítani a lelked sebeit, és imáidat közvetítse az Ég felé! Sandalphon energiája biztonságot nyújt az embereknek, és őszinte önvizsgálatra tanít a Szeretet érzésén keresztül.

A Mars és a Vénusz hexagram típusú fényszög kapcsolata ma már érezteti hatását, így a szerelem is fókuszba kerülhet. Ahhoz azonban, hogy a szerelem teremtő energiáit kellő erővel be tudd aktiválni az életedben az ide kapcsolódó félelmeiddel is foglalkoznod kell. Vágysz a szerelemre, de nem akar betoppani az életedbe? Mi lenne, ha ma arra is ránéznél, mi az, ami benned megakadályozza, hogy a varázslat megtörténjen? Őszintén mondd meg! Ha jönne a szerelem…mit kezdenél vele? Képes lennél beengedni? Képes lennél feladni a mostani körülményeidet? Van egyáltalán helye a szerelemnek az életedben?

Kívánom, hogy láss ma (is) a Szeretet szemüvegén át!

noemi
Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…

Nézz be ide is, hasonló cikkekért: POZITÍVAN OLDAL

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL