Angyali üzenet vasárnapra: Tedd magad szabaddá!

2017.05.14. – Az angyalok ma azt kérik Tőled, hogy éld át a szabadság csodás és felszabadító érzését, és szabadulj meg az elméd által teremtett korlátoktól! Az a valóságod, amit hiszel, és bármit megteremthetsz magadnak a gondolataid és érzelmeid által.

Doreen Virtue angyalkártya

Talán van olyan területe a Te életednek is, ahol korlátozva érzed magad. Lehet ez a munkád, a párkapcsolatod, a szüleiddel való viszonyod vagy akár az anyagi helyzeted is. Tudnod kell, hogy külső körülmények vagy más személyek csak akkor gyakorolhatnak hatást Rád, ha Te hatalommal ruházod fel őket. Amint visszaveszed az irányítást, abban a pillanatban megváltozik a helyzet. Ehhez azonban el kell hinned, hogy nem vagy áldozat, és alapvető emberi jogod a szabad akaratod által irányítani a saját életedet.

Sokat segít, ha megismerkedsz azokkal a tudatalattidban lévő mintákkal, amelyeket alapján működik az életed. Ha értetlenül állsz az életedben időről-időre ismétlődő kellemetlen helyzetek előtt, akkor biztos lehetsz abban, hogy egy tudatos szinten nem ismert limitáló (azaz korlátozó) hitrendszered okozza a keserű tapasztalataidat.

A szabadság állapotát a szabadság érzése hozhatja el számodra is, éppen ezért dolgozz tudatosan azon, hogy felébredjen benned! Egy egyszerű gyakorlattal sokat tehetsz ezért. Csukd be a szemed és figyeld a lélegzeted! Engedd el a stresszt és a feszültséget, és engedd, hogy ellazuljon a tested! Ha már kellőképpen ellazultál, képzeld el magad abban a helyzetben, amelyben korlátozva érzed magad. Lásd azokat a körülményeket vagy személyeket, amelyek zavarnak, és amelyek nélkül sokkal szabadabb tudnál lenni! Mielőtt ezeket az angyalok félretennék az utadból, köszönd meg, hogy segítettek Neked egy újabb fontos lecke megtanulásában! Ezt követően kérd a Teremtőt, hogy küldjön angyali seregeket Hozzád, és lásd, ahogy égi segítőid szeretettel eltávolítják a közeledből mindazt, ami zavar. Ezzel sokkal nagyobb teret fogsz érzékelni magad közül, ami a szabadság érzését ébreszti fel benned. Hangolódj rá erre az érzésre, és engedd, hogy egyre nagyobbra nőjön Benned! Majd képzeld el, hogy a szabadságod akkorára nőtt már, hogy bármit megtehetsz!

Ne feledd! Minden, ami az elmédben és a szívedben van, megjelenik a külső világodban! Amint kicseréled a negatív érzéseid és gondolataidat pozitívakra, jó irányba változik az életed!

Mától egy kicsit fellazul az a nehéz energiatér, amelyet két erőteljes hatású, hátráló mozgásban lévő bolygó kapcsolódása okozott. A Plútó és a Jupiter kvadrátja ma végre kioldódik, s ezzel a manipuláció és a hatalmi harcok problémaköréből könnyebb kilépni. Közben ma a Hold a Nyilasba lép, ami kedvez a nagy témáink (akár az egész életünket érintő) megtervezésében, összhangban az Isteni Tudatosság bölcsességével.

Csodás napot kívánok,

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner

Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11
A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra!

Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL