Angyali üzenete szerdára Örömvirágtól: Váratlan fordulatok

2017.06.07. – Jeremiel arkangyal üzenetével érkezem ma Hozzád arról, hogy váratlan fordulatok és új irányok bukkanhatnak fel az életedben. Jeremiel segít átlátni és rendszerezni a teendőket, és segítséget nyújt a változtatáshoz.

Új munka, új kapcsolat, új üzleti lehetőség… most bármelyik téren kedvező változás indulhat be egyik pillanatról a másikra. Ugye tudod, hogy ez nem csupán az égből az öledbe pottyanó ajándék? Neked is ki kell venned tevékeny és aktív részed a folyamatokból! Ahhoz, hogy valami új beérhessen, a régit, a túlhaladottat le kell tenned, el kell engedned.

Sokak számára most fontos döntéshelyzet adódhat, amikor muszáj valami mellett elköteleződni, és a cél megvalósításába energiát, erőforrásokat fektetni. Mivel a tegnapi napon a Bika jegyébe lépett a Vénusz, most nagyon kedvező időszak van az anyagi dolgaidon, kapcsolataidon, üzleti ügyeiden, és az új ismeretek megszerzésén. Az egyéni szinten bekövetkező hirtelen változások mellett globális szinten is készülődik valami nagy és mély átalakulás. Az Uránusz, a drámai fejlődés, az átalakulás, ugyanakkor a káosz és a szabadság princípiuma is, ami most a fel és a leszálló Hold csomópontokkal lép jelentős hatású fényszög kapcsolódásokba. A hétfői üzenetben már szóba került, hogy ez a két pont a hagyományos asztrológiában növeli, illetve gyengíti a vele kapcsolódó bolygó erejét. A Hold csomópontok a karmikus gyökereinket és a karmikus sorsfeladatokat is mutatják, tehát ami változás most jön, az sorsszerű és elkerülhetetlen.

Most sokak ébrednek rá, hogy emelkedni, fejlődni, változni kell, mert gyökeres átalakulásra van szüksége a világnak. Ennek a változásnak az alapja az egyéni szinten bekövetkező transzformáció, a lélek emelkedése, a spirituális fejlődés, a szintlépés az élet minden területén. Aki erre az életre bevállalta, annak most bele kell állnia! Nem lehet naphosszat egy motivációmentes munkahelyen ücsörögni… nem lehet kiüresedett, látszatkapcsolatokban lébecolni… Finoman szólva is, előbb-utóbb borul a bili…

Tanulni kell, így sokan fognak most bele valamilyen spirituális módszer, technika mélyebb megismerésébe és elsajátításába. Ha Te is elindulsz ezen az úton, vagy végre úgy döntesz, hogy folytatod korábban megkezdett tanulmányaidat, akkor mindenképpen hiteles oktatót, tanítót keress magadnak! Aki túl könnyű utat ígér… aki azzal kecsegtet, hogy tenned sem kell érte, és minden az öledbe hullik… meggondolandó választás. Olyat keress, aki maga is teszi, amiről beszél, aki dolgozik magán, és aki alázattal és odaadással végzi a munkáját!

Szeretettel,

 

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A kártya az Édesvíz kiadó terméke: www.edesvizkiado.hu


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL