Angyali üzeneted a mai napra: Amikor szembenézel a félelmeiddel, ott leszünk melletted

Angyali üzeneted a mai napra: Amikor szembenézel a félelmeiddel, ott leszünk melletted!

Drága Barátom,

Az angyalkártya, amit számodra húztam, a “Nézz Szembe a Félelmeiddel” kártya. Ez a kártya erős és bátorító üzenetet hordoz: a félelem természetes része az életnek, de nem kell, hogy uralkodjon feletted.

A félelem gyakran akkor jelenik meg, amikor változásra, növekedésre vagy fejlődésre van szükségünk. A félelem azt jelzi, hogy valami újba, ismeretlenbe lépsz. Az angyalok azt üzenik, hogy a félelem nem valami, amitől meg kell szabadulni, hanem valami, amit meg kell érteni és kezelni.

Ne félj szembenézni a félelmeiddel. A félelem mögött gyakran a legerősebb leckék és a legnagyobb növekedési lehetőségek rejlenek. Az angyalok azt üzenik, hogy a félelem nem ellenség, hanem tanító. Tanulj a félelmeidből, és használd őket arra, hogy erősebbé és bátrabbá válj.

Emlékezz, a bátorság nem azt jelenti, hogy nincs félelem. A bátorság azt jelenti, hogy szembenézel a félelmeiddel, és nem hagyod, hogy uralkodjanak feletted. Az angyalok melletted vannak ebben a harcban, és bátorítanak, hogy nézz szembe a félelmeiddel, és engedd, hogy vezessenek a növekedés és a fejlődés felé.

Ne félj a félelemtől. Fogadd el, értsd meg, és tanulj belőle. Az angyalok melletted vannak, hogy segítsenek ebben a folyamatban. Higgy magadban, higgy a bátorságodban, és hagyd, hogy az angyalok vezessenek ezen az úton.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK