Angyali üzeneted a mai napra: Engedd el minden aggodalmadat és bízz abban, hogy mindig vezetve vagy a magasabb erők által!

Angyali üzeneted a mai napra: Engedd el minden aggodalmadat és bízz abban, hogy mindig vezetve vagy a magasabb erők által!

Szeretett Lélek, az Angyalok most üzennek neked az Univerzum végtelen szeretetének fényében. Engedd el minden aggodalmadat és bízz abban, hogy mindig vezetve vagy a magasabb erők által.

Az Angyalok szeretettel kérnek arra, hogy bontsd ki a szívedet az Univerzum előtt, hogy az öröm, a béke és a szeretet áramolhasson beléd és körülötted. Engedd el azokat a gondolatokat és érzéseket, amelyek eltávolítanak a belső békéd és boldogságod felé vezető útról.

Az Angyalok arra emlékeztetnek, hogy mindig a szívedre hallgass és tartsd magadhoz a legmagasabb jó szándékot. Az Univerzum mindig segít, ha szeretettel fordulsz felé.

Tudd, hogy az Angyalok mindig melletted állnak, és készek segíteni az életedben. Bármilyen kihívással is szembesülsz, mindig tudják, hogy mi a legjobb a számodra és az életed számára.

Bízz az Angyalokban és az Univerzumban, és engedd meg, hogy a szeretet és az öröm áramoljon az életedbe!


Az “Angyalkártya” az égiekkel való kapcsolat erősítésére és az Univerzum végtelen szeretetének áramoltatására hív fel. A kártya azáltal segít, hogy az embereknek emlékezteti őket arra, hogy mindig bízniuk kell az égiek és a magasabb erők irányításában, és engedni kell, hogy a szeretet és a béke áramoljon életükbe.

Az üzenet arra ösztönzi az embereket, hogy bontsák ki a szívüket és engedjék át magukat az égi vezetésnek, hogy az öröm és a boldogság áramolhasson az életükbe. Az Angyalok arra emlékeztetnek, hogy mindig hallgassunk a szívünkre, és tartsuk magunkat a legmagasabb jó szándékhoz.

Az “Angyalkártya” kártya egy nagyszerű eszköz azok számára, akik szeretnék erősíteni kapcsolatukat az égiekkel, és az Univerzum végtelen szeretetét szeretnék áramoltatni az életükbe. Ha szeretnél többet megtudni erről a kártyáról és hasonló témákról, látogass el a blogomra, ahol további hasznos információkat találsz az angyali üzenetekről!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK