Angyali üzeneted a mai napra: Isten ajándékot küld Neked

Angyali üzeneted a mai napra: Isten ajándékot küld Neked

A Teremtő most nagyon különleges ajándékot ad az embereknek, méghozzá a magas szintű tudást, a kollektív gondolkodás rezgésszintjének felemelését.

Ma különleges és ritka égi kapcsolódásban van egymással a tudás három bolygója. A Merkúr és az Uránusz hatásával tegnap más ismerkedhettél, amikor a felemelkedés energiája beérkezett a térbe. Most ez az energia kiegészül a Jupiterrel, a bölcsesség és az igazság rezgésével. Így egyszerre hat a merkúri értelem, az Uránusz isteni zsenialitása és a jupiteri igazság és szerencse. Ami ma történik az valóban Isten ajándéka. A kollektív tudatosság felemelése, a gondolkodás áthangolása, az emberi értelem átalakítása zajlik ma. Lehet, hogy egyéni szinten ezt az energiát még nem vagy képes érzékelni, de tudnod kell, hogy magasabb szinteken most valami meghatározó változás történik.

Sandalphon személyes üzenete számodra arról szól ma, hogy a Teremtő számtalan formában és módon küldi Neked az ajándékokat. Nincs más dolgod, mint nyitottnak, befogadónak lenni. Fontos, hogy tudd értékelni az apróságokat is, és vedd észre, mekkora ajándék lehet egy baráti beszélgetésben, abban, ha a buszsofőr megvár a megállónál, vagy abban, ha az eladó kedvesen mosolyog rád a boltban. Nyílj meg ma Isten ajándékai előtt, és engedd, hogy azokat Sandalphon arkangyal elvigye hozzád!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL