Angyali üzeneted hétfőre: Teremts békét a lelkedben! Örömvirágtól

2017.06.05. –  Pünkösd hétfőjén a belső békéd megtalálásának fontosságáról üzennek Neked az angyalok. Ez azonban csak a valódi érzéseid megismerésén keresztül tud megtörténni.

A Nap és a Neptunusz 90 fokos fényszög kapcsolata a mai napon is erőteljesen érezteti hatását, elsősorban az érzelmi-lelki folyamatainkra. A valódi érzelmeidre való rálátás, tisztázás és a felmerülő problémáiddal kapcsolatos feladatok megoldása most könnyebben megtörténhet. (Erről a bolygóállásról a tegnapi üzenetben bővebben is olvashatsz.) Ez nagy segítség, mert közben egyre erősebben érzékelhető egy másik, jelentős égi képlet is kialakult.

A Merkúr a karmatengely két súlypontjával, a felszálló és a leszálló Hold csomóponttal is kvadrátba kerül csütörtökig. Ez a két pont a hagyományos asztrológiában növeli, illetve gyengíti a vele kapcsolódó bolygó erejét. Ez azt jelenti, hogy a Merkúr, mint az értelem, a kommunikáció, és a kapcsolódás princípiuma két ellentétes hatás közé feszül, és ez bizony komoly feladatot ad. A két Holdcsomópont a karmikus gyökereinket és a karmikus sorsfeladatokat is mutatja, ami tovább árnyalja ezt a helyzetet.

Most akkor teheted a legtöbbet magadért, ha a belső békéd megteremtését tűzöd ki célul, és lehetőleg minden olyan felesleges kommunikációs csatornát elzársz, ahonnan zavaró, félrevezető információk áramolhatnak be a teredbe! Hogy egészen konkrétan fogalmazzak, most nem jó ötlet bámulni a tévét (pláne a hírműsorokat), olvasgatni az összeesküvés elméletekről az interneten, vagy panaszkodós, állandóan háborgó, méltatlankodó emberekkel beszélgetni. Amire nincs ráhatásod, de ami Rád erősen hat, azt jobb elkerülni! Most sokkal fontosabb, hogy megtaláld az egyensúlyod, amihez saját lelked megismerésén keresztül vezet az út!

Ne feledd, Pünkösd üzenete a Szentlélek kiáradása! Hívd most segítségül ezt a csodás energiát, kérd a Teremtő és az angyalok támogatását abban, hogy a szükséges felismerésekkel képes legyél szembenézni! Ahogy a fizikai test, úgy a lélek számára is nagyon fontos az egyensúlyi állapot megteremtése. Azonban ha folyamatosan elnyomod a valódi vágyaidat és érzéseidet, a felszínen pedig megjátszol valami mást, akkor az egyensúly felborul, egyre nehezebb fenntartanod a látszatot, és az elfojtások egyszercsak szétrobbantják az egész “építményed”.  Elhúzhatod addig a pontig, de hidd el, nem érdemes!

Munkálkodj ma a belső békéd és lelki egyensúlyod megteremtésén! Csodás és mélyreható változásokat okozhat akár egyetlen meditációs gyakorlat vagy egyetlen őszinte szívvel elmondott imádság. Olyan egyszerű! Most légy magadhoz őszinte! Mikor engedted meg magadnak az elcsendesülést, a befelé figyelést, a meditációt, vagy a tiszta szívből, saját szavaiddal elmondott imát? Tényleg elég időt szánsz a saját lelked ápolására? Teszel is azért, hogy változzon a helyzeted, vagy csak elolvasod az ilyen, és ehhez hasonló üzeneteket, és maradsz passzivitásban? Meddig akarod még a látszattal elfedni a valóságot? Meddig bújkálsz még önmagad elől?

Mivel ma a Mars belépett a Rák jegyébe, az otthon, a család témái kerülnek előtérbe a következő egy hónapban. A Mars újító, tüzes energiája és a Rák visszahúzódó, befogadó minősége éppen ellentettjei egymásnak. Ez most a családi kapcsolatok, megújulását hozhatja, ami egyaránt lehet emelkedés, a korábbi konfliktusok elsimulása, vagy szétkapcsolódás, szétválás, ha csak illúzió és látszat volt már az egység. Ez az időszak az, amikor át kell értékelni a család fogalmát mindenütt, ahol nem a szeretet, hanem a félelem vagy a megszokás az összetartó erő!

Ne feledd! Az őszinteség az első lépés a belső békéd és az egyensúlyod felé! Ma tedd meg ezt a lépést, és hallgasd meg a belső hangod! A Szentlélek ereje legyen Veled!

Szeretettel,

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner

Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A kártya az Édesvíz kiadó terméke: www.edesvizkiado.hu


KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL