Angyali üzeneted kedd éjszakára: 2020.04.21. – Ez a lap a jövődre vonatkozó kérdésedre kapott válaszként érkezik hozzád

Angyali üzeneted kedd éjszakára: 2020.04.21. – Ez a lap a jövődre vonatkozó kérdésedre kapott válaszként érkezik hozzád!

Biztonságos dolog számodra, ha látod a szeretet energiáját annak minden formájában, legyen szó angyalokról, aurákról vagy látomásokról.

Ez a lap a jövődre vonatkozó kérdésedre kapott válaszként érkezik hozzád.

Látomásaid vannak magadról, és kíváncsi vagy, hogy ezek valóságosak-e, vagy pusztán képzelődések. Nos, az angyalok azt állítják, hogy meglátásaid valóban pontosak, és támogatni kívánják a látással kapcsolatos spirituális képességeidet.

Természetes tisztánlátó hajlammal rendelkezel, amelyet a két fizikai szemed között elhelyezkedő energiaközpont irányít. Ez a harmadikszem-csakra néven ismert.

Az angyalok tisztánlátó üzeneteket küldenek, amelyeket lelki szemeiddel formákként, színekként, mentális filmekként, álmokként stb. észlelsz. Az is lehetséges, hogy üzeneteiket a fizikai látásodon keresztül kapod meg, mint például ismétlődő számsorokban (111, 444 stb.), fényekben és mozgó tárgyakban, vagy jeleken és szimbólumokon keresztül, beleértve a tollakat, a szivárványokat, a felhőket és az érméket.


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL