Angyali üzeneted ma éjszakára: Az angyalok ajándéka – Egy csodálatos égi látogatás

Angyali üzeneted ma éjszakára: Az angyalok ajándéka – Egy csodálatos égi látogatás

Kedves Barátom,

Az égi atyák csodálatos ajándékot küldtek neked ma éjszakára. Az angyalok eljöttek hozzád, hogy megmutassák, milyen csodálatos és gyönyörű az élet, és hogy mindig velünk vannak, hogy vezessenek és támogassanak minket az utunkon.

Az angyalok azt üzenik neked, hogy soha ne add fel az álmaidat és az elvárásaidat. Azt mondják, hogy minden cél elérhető, ha kitartóan dolgozol érte, és hiszel abban, hogy az élet mindig jót akar neked.

Az angyalok egy idézettel is szeretnék megajándékozni: “Az angyalok csodákat hoznak, és áldásokkal töltenek meg minket.” Ez az idézet azt jelzi, hogy az angyalok soha nem hagynak cserben, mindig velünk vannak, és mindig gondoskodnak rólunk.

Az angyalok azt is szeretnék, hogy ezt az imát mondd el velük együtt:

“Kedves angyalaim, köszönöm, hogy mindig velem vagytok és gondoskodtok rólam. Kérlek, segítsetek abban, hogy mindig érezzem az isteni szeretetet és jóságot. Segítsetek abban, hogy bátran és kitartóan kövessem az álmaimat, és hogy mindig hálás legyek az élet minden ajándékáért. Áldásokat küldök nektek, és hálás vagyok minden segítségetekért.”

Kedves Barátom, az angyalok mindig az oldaladon állnak, és mindig készek arra, hogy segítsenek neked az élet kihívásaival szemben. Bízz bennük és hagyd, hogy segítsenek neked megtalálni a boldogságot és az élet értelmét.

Áldásokat küldök neked, és remélem, hogy az angyalok égi látogatása felejthetetlen élménnyel ajándékozta meg az éjszakádat.

Szeretettel,

Pozitív Gondolatok


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK