Angyali üzeneted péntekre Örömvirágtól: Hold a Szűzben, rakj rendet!

2017.06.02. – Ma Haniel arkangyal üzen, méghozzá a Hold hatásainak fontosságáról. Mivel az égitest az Oroszlánból átlépett a Szűzbe, a mai és holnapi nap kiváló a rendrakásra, a rendszerezésre kívül és belül egyaránt.

Doreen Virtue angyalkártya

A szűz jegyre egyébként is a rendszerezettség, a lényeglátás és a megértés jellemző, így nagy segítség lehet, amikor a Hold belép az energiájába. Most itt a remek alkalom arra, hogy az eddig rendezetlen ügyeidet helyre tedd, és mindennek megtaláld a megfelelő helyét. Ezt akár teljesen tágan is értelmezheted, hiszen vonatkozhat a fizikai környezeted harmonizálására, a konkrét rendrakásra az otthonodban vagy a kerted rendezésére éppúgy, mint a lelki témáidra és kapcsolataidra.

Az elmúlt hetekben robbanásszerű, hirtelen jövő változások történtek sokak életében, amikor a dolgok egyik pillanatról a másikra megváltoztak, de még nem biztos, hogy le is tisztázódtak. Sokak mondtak fel a munkahelyükön, és sokaktól váltak meg a munkaadóik. Mások hosszú ideje tartott barátságokat szakítottak meg, és vannak, akik párkapcsolatukat fejezték be hirtelen. Szétválások, szétkapcsolódások tömkelege történt meg, ám a tisztázó beszélgetések elmaradtak, és a harmónia ezért még nem tudott helyreállni az érintett felekben.

A szűz Hold rendrakása most erről is szól, pláne, mert a Hold közben egy trigonális kapcsolódásban van a Merkúrral, a kommunikáció, a gondolkodás és az értelem princípiumával. Most tökéletesen alkalmas az idő a le nem tisztázott helyzetek megbeszélésére önmagunkkal és másokkal egyaránt. Itt van már a térben a Vénusz-Uránusz együttállásának hatása is, ami szintén kedvez a tisztázásnak, különösen a kapcsolatokat érintő témákban.

Amikor a Hold a Szűz jegyében jár, könnyebben hajtod végre az aprólékosságot, precizitást igénylő feladataidat és megnő a monotonitás tűrő képességed is. A táblázatok gyártásától az adatok rendszerezésén át a gombfelvarrásig minden egyszerűbb ma, sőt, a tudásod és az eddig megszerzett ismereteid halmazában is megtalálhatod a rendszert és az egységet.

Ha szeretnél mindehhez segítséget kapni, hívd Hanielt, akivel könnyebben rá tudsz hangolódni a Hold energiájára, és Jeremielt, aki a rendszerezésben támogat!

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11
A kártya az Édesvíz kiadó terméke: www.edesvizkiado.hu


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL