Angyali üzeneted szombatra: Mindenre képes vagy! – Örömvirágtól

2017.06.03. – Ma Chamuel arkangyal üzenetét hozom, aki azt kéri, használd ki jól ezt a napot, és változtass meg néhány dolgot az életedben. Ehhez most csodás égi segítséget kapsz az angyaloktól és a bolygók összekapcsolódásának energiájától.

Ma két nagyon erős hatású, emelő fényszög kapcsolat is bepontosul, ami nagy támogatást ad ahhoz, hogy régen halogatott ügyeidben döntést hozz és változást generálj. Ahogy az már több üzenetben is megfogalmazódott mostanában, azoknak, akik eddig is beleálltak a feladatokba, sokkal, de sokkal könnyebb már ez az időszak, és inkább csak a finomhangolás zajlik. Azonban a szabotálók és halogatók számára még jócskán jönnek a jelek, a megoldandó konfliktusok, és a döntéshelyzetek.

Ma a Vénusz és az Uránusz együttállása okozza az egyik erős hatást, amiről érdemes kicsit beszélni. Az Uránusz ugyebár a korlátok meghaladását jelképezi, így az eddig visszafogott, megnyilvánulni nem tudó minőségek végre elindulhatnak, és a nőiség ott is szépen kibontakozhat, ahol mostanáig nem tudta magát megmutatni. Most sok Hölgy kezdi meg valódi virágzását, nyitja meg szívét és lelkét, ami a férfiak egyensúlyra találásával együtt akár csodás kapcsolódásokat is hozhat. A Vénusz és az Uránusz együttálloásában váratlan lehetőségek bukkanhatnak fel társasági és anyagi téren, nagyobb lehet a szabadság és az izgalmak iránti vágy. Ez a bolygóállás most a felfelé úszó Hal fonalánál valósul meg, ami egyszerre jelez tisztulási, emelkedési, és megújítási lehetőséget. Ez minden vénuszi minőségre értendő, azaz a kapcsolatokra, a kreativitásra és a nőiségre egyaránt.

A másik fontos energiaminőség a Nap és  nagy szerencsebolygó, a Jupiter trigonja, azaz 60 fokos fényszöge hatására jelent meg a térben. Ilyenkor az emberek általánosságban optimistábbak, és a bizalom érzését is sokkal könnyebben engedik meg maguknak. Erre szükség is van, mert ahol túl erős a megszokotthoz való ragaszkodás a már túlhaladott helyzetekben, kapcsoloódásokban – legyen szó akár párkapcsolatról, akár munkáról – ott bizony ez az erős energia az elfojtásokat nagy eséllyel felszínre hozza. De nem ám finoman… sokkal inkább robbanásszerűen, komoly konfliktusokat generálva!

Chamuel olyan témák megoldásában segít Téged, mint a bizalom, az öröm megélése, a kapcsolatok és a kreativitás. Most éppen az ezekkel való foglalkozást inspirálják (vagy kényszerítik ki) a jelen lévő energiák, így érdemes az arkangyalt magadhoz hívni, és támogatást kérni Tőle. Chamuel ma azt kéri, hogy fejezd be végre a feladataid elnapolását, a tisztázó beszélgetések holnapra halasztását, a változtatások szabotálását. Ami “majdnem jó”, és “nem annyira rossz”, az nem a megfelelő! Ennél többre kell becsüld önmagad, és a többi érintettet is, legyen az akár a házastársad, akár egy barátod, akár a főnököd vagy a beosztottad! Csodás lehetőség a Nap emelő fényével megvilágított jupiteri energia! Fogd a vitorládba, és haladj végre! Most azt érezheted, hogy mindenre képes vagy! És ha ezt érzed, ezt is fogod tapasztalni!

Szeretettel,

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner

Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A kártya az Édesvíz kiadó terméke: www.edesvizkiado.hu


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL