Angyali üzeneted vasárnapra: A lélek tisztulása és emelkedése, teremtő energiák – Örömvirágtól

2017.06.04. – Az angyalok ma a spirituális fejlődésedről üzennek, és azt kérik, szánj időt a lelked valódi vágyainak megismerésére! Pünkösdkor olyan támogató energia van jelen a térben, amely segíti a lélek tisztulását, emelkedését és a teremtést.

A Nap és a Neptunusz 90 fokos fényszög kapcsolata ma és holnap egyaránt erőteljes hatást gyakorol az emberek érzelmi-lelki folyamataira, és persze feladatokat is ad. A Neptunusz a mély lélek és a spiritualitás princípiuma az asztrológiában. Amikor ennyire erős és jelentős fényszögben van a Nappal, annak hatása nehezen elkerülhető. Érdemes tehát tudatosan figyelni arra, hogy az általa felhozott témákkal dolgozz kicsit! De mit is jelent ez a gyakorlatban?

Alapvetően az egész hét arról szólt, hogyan tudjuk emelni és gyógyítani az érzelmeinket, a lelki minőségeinket és a kapcsolatainkat. Ez a folyamat még most is tart, és új lendületet kap, hiszen a Nap a Bika csillagképben tartózkodik, annak is az emelkedést szimbolizáló területén, így erős fénnyel, azaz energiával támogat minden olyan törekvést, amely az érzelmi-lelki célok megvalósítását szorgalmazza.

Most nem csak az álmok szövögetése a feladat, hanem az, hogy ráláss, miként megvalósítható az életedben egy vágyott állapot megtapasztalása. Most nem arról van szó csupán, hogy azon ábrándozol, hogy “de jó lenne boldognak, szerelmesnek, elégedettnek, teljesnek lenni…!” Most arról kaphatsz információkat, hogy ez miként érhető el számodra! Mivel a Neptunusz a Vízöntő csillagképben tartózkodik, egyértelműen itt a megtisztulás lehetősége mindattól, ami eddig beszennyezte, eltakarta a lelked mélyen megbújó valódi igazságait, és a spirituális lényed csodás teljességét.

Pünkösd a Szentlélek kiáradásának ünnepe a hagyomány szerint, amikor az emberek prófétálni kezdtek, látomásokat láttak, nyelveken beszéltek. Az isteni minőség, tudás és képességek megérkezésének ünnepe ez a “földi halandókhoz”.

Használd ki ezt a napot arra, hogy magadba mélyedj, hogy legalább egy kis időt egyedül tölts, hogy meditálj vagy imádkozz! Minimális időbefektetéssel nagy nyereséget érhetsz el most a spirituális fejlődésed útján! A Nap és a Neptunusz kvadrátja a teremtő erőt is csodásan támogatja, így akár egy teremtő meditációt, manifesztációs gyakorlatot vagy rítust is érdemes most beiktatni. Mivel a 90 fokos fényszög kapcsolatok jellemzője a racionalizálás vagy materializálás, ez most azt jelenti, hogy könnyebben és gyorsabban megjelenhet a fizikai valóságodban az, amit szeretnél bevonzani.

Ne feledd, Isten a teremtő, Te – hozzá kapcsolódva – társteremtője vagy a folyamataidnak! Kérd tehát az Ő segítségét, és azt, hogy minden, amire vágysz, a legjobb úton-módon érkezzen meg hozzád, összhangban a lélekutaddal, életfeladatoddal! A teremtésben való aktív és hatásos részvételed kulcsa az érzelmeidben rejlik, így legalább annyit tegyél ma meg, hogy beleérzel minden megvalósítani vágyott tervedbe és ötletedbe úgy, mintha már megtörtént volna! Engedd át magad annak a sok csodás érzésnek, mert ebből az állapotodból a térbe kirezgő energia fogja bevonzani a fizikai valóságodba is mindazt, amit elképzeltél!

Emelkedést, tisztulást és csodás teremtést kívánok!

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A kártya az Édesvíz kiadó terméke: www.edesvizkiado.hu


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL