Angyalod üzenete kedd éjszakára: GAZDAGSÁG – Keressétek először Istennek országát, és az ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.

Angyalod üzenete kedd éjszakára: GAZDAGSÁG – Keressétek először Istennek országát, és az ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.

Doreen Virtue angyalkártya

Keressétek először Istennek országát, és az ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.

[Máté evangéliuma: 6:33]

Fortunata a gazdagság angyala. Valóban szerencsés az, aki szellemben gazdag; a léleknek olyan romolhatatlan tulajdonságát bírja, amely örökkévaló. Itt lenn a Földön azonban sok más aspektusa is van a gazdagságnak. Mire irányul a fő figyelmed? Tárgyakra és evilági sikerekre, arról sem feledkezve meg, midőn szegény voltál? Csalókának mondtad az anyagi világot és frusztráltnak érzed magad? Szabad az, aki megleli a helyes egyensúlyt; egyfelől képes felhasználni az anyagi világ kínálta bőséget és örül neki, másfelől egy pillanatig sem hiszi, hogy ettől függ az élete. Ehhez támaszadó értelem és érzelmi alkat kell, hit a bőség és a vágy teremtő voltában és bensőséges kapcsolat célod dal, azaz isteni terveddel.

Mint teremtő princípium, a bőség mindig elérhető. Erre maga Jézus adott példát nekünk, amikor megszaporította a kenyeret és a halat. A célra irányított gondolataid által felhalmozott energia és érzelmeid hatalma létrehozza a vágyad kielégítéséhez szükséges mágneses vonzóerőt. A konstruktív vágy a cselekvő Isten megnyilatkozása a te életedben. A pénz a teremtő energia egyik csereértéke. Energiád mozgósításával pénzt keresel, és azt becseréled valamire, amit másvalaki energiája állított elő. Az a hiedelem, hogy kevés a pénz és harcolnod kell érte, vagy az, hogy te nem érdemled meg, csökkenti energiáidat, és ínséget idéz elő. A legfontosabb a bizalom. Megbízol-e a tetteidet irányító mozgatórugókban? A gyakorlat majd megérteti veled a teremtő princípiumokat, és a tapasztalat mély hitté változtatja a megértést.

Csakis saját korlátaid és hiedelmeid gátolnak meg abban, hogy hozzájuss mindazokhoz a dolgokhoz, amelyekre joggal vágysz. Nem könnyű megvonni a határt az igazságoddal összhangban levő, konstruktív érzésekre alapozott vágy és a régi rossz magatartásmintákra épült, telhetetlen kívánságok között. Kérd Fortunatát és Örök Énedet, ők segítsenek felismerni azokat a vágyaidat, amelyek isteni terved beteljesítését mozdítják elő.

Ha eddig túlságosan sok figyelmet fordítottál a pénzre, ezután szánj valamivel több időt és energiát spirituális fejlődésre. Örökös pénzhiányban szenvedsz? Kérj segítséget pénzügyeid rendezéséhez, tanuld meg egyensúlyban tartani bevételeidet és kiadásaidat! Jó érzés lesz ráébredni, milyen jól elboldogulsz a dologgal! Nehezen nyitod meg erszényedet? Túlságosan szigorú rendszert követsz? Akkor itt az ideje egy kicsit lazítani, vásárolni egyet-mást vagy olyanba fogni, ami pénzbe kerül és jólesik. Ennyi jutalmat megérdemelsz! Hagyd, hogy intuíciód rávezessen a spontaneitás örömére.

Cselekvő alkat vagy, nehezedre esik bármit is elfogadni? Vagy ellenkezőleg: passzívan várod, hogy a dolgok eljussanak hozzád? Kérd Fortunatát, ő segítsen megtalálni a középutat, hogy hol a cselekvés, hol az elfogadás által válj alkotóvá. Szeretnéd-e, ha magadat spirituális utadnak szentelhetnéd, vagy hogy egy üzletet nyélbe üthess, hogy olyat tehess, amit szeretsz? Ezekhez a dolgokhoz némi pénz kell az anyagi világban. Készíts olyan költségvetést, amely teret enged spontán, örömszerző kiadásoknak, amellett, hogy biztosítja jelen és jövőbeli szükségleteid kielégítését. Viselkedj okosan és felelősségteljesen, s evégből értsd meg a pénz, a pénzvilág és az alkotó princípiumok mibenlétét.

Minden, amit mondasz vagy gondolsz, alkotásra szólít fel. A gondolataid és érzéseid keltette energia létrehoz körülötted egy struktúrát, amely odavonzza a hozzád hasonló energiával rendelkezőket. Figyeld meg, miket mondasz magadban reggeltől-estig. Mire irányulnak gondolataid: arra, amit nem szerezhetsz meg, vagy inkább olyan dolgokra, amiket megkívántál? Ha van munkád, hogy ítéli azt meg értelmed? Ha nem dolgozol, pedig szeretnél, mi legyen? Hogyan tükrözi életstílusod viszonyodat a gazdagsághoz?

Az a pillanat, amelyben azon éred magad, hogy kritikus vagy tévesen ítélkező vagy, a hatalom varázslatos pillanata! Egyszerűen határozd el, hogy korlátozó energiádat szerető energiával cseréled fel. Nézz magadba, állapítsd meg, honnan ered ez a magatartás, és gyógyulj ki belőle! E percben tudatosan választod azt, amit alkotni akarsz. Mindez jó alkalom arra, hogy a hatalmat és a bőséget válaszd. Kérd Fortunatát és Örök Énedet, ők segítsenek meglátni az igazságot és arra összpontosítani, felsorakoztatva értelmedet és érzelmeidet vágyad alátámasztására. Amint szabadabbá teszed az energia áramlását, ihletett gondolataid támadnak. És amint befogadod a gazdagság és szeretet adományát, megnő életerőd!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra!

Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL