Angyalok – a Segítőid a Gyógyulásban

Angyalok – a Segítőid a Gyógyulásban

Üdvözöllek Kedves Olvasóim!

Hányszor is gondoltuk már úgy, hogy egyedül vagyunk a problémáinkkal, vagy hogy túl nagy terhet cipelünk a vállunkon? A gyógyulás hosszú és időnként nehéz útja is ilyen, ám ne feledkezzünk meg arról, hogy sosem vagyunk egyedül. Az angyalok mindig ott vannak körülöttünk, és bár láthatatlanok, erejükkel és szeretetükkel óriási támogatást jelenthetnek a gyógyulás útján.

A szeretetteljes angyali segítségnyújtás azonban nem érkezik magától. Az angyalok tiszteletben tartják szabad akaratunkat, ezért nekünk kell megnyílnunk és kérnünk a segítségüket. Egy ima vagy meditáció segítségével könnyedén kapcsolatba léphetünk velük.

Engedd meg, hogy megosszak egy imát, amely segíthet az angyalokkal való kapcsolatfelvételben:

“Drága Angyalok, jelenléteteket kérem, életem minden területén. Kérlek, segítsetek meggyógyulni, erőt és reményt adni nekem a gyógyulás útján. Kérem a szeretetetekkel teli gyógyító energiát, hogy átjárjon, meggyógyítson és megújítson. Köszönöm, hogy velem vagytok. Ámen.”

Az imának ereje van, de higgyünk is abban, amit mondunk. Ne csak szavakként értsük, hanem szívünkkel és lelkünkkel is érezzük az angyalok jelenlétét. Hiszen ők mindig ott vannak, várva, hogy segítségükkel támogassanak minket.

A gyógyulás útja sokszor kihívásokkal teli, és lehet, hogy néha elveszítjük a reményt. De emlékezzünk, az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek nekünk. Kérjük őket, és fogadjuk el szeretetüket és segítségüket.

Zárjuk ezt a bejegyzést egy áldással:

“Áldjon meg az ég és az angyalok, adjanak erőt és bátorságot a gyógyulás útján. Vigyázzanak rád, óvjanak, és segítsenek meggyógyulni. A szeretet, a béke és az erő mindig veled legyen. Áldás és fény kísérjen az utadon.”

Ne feledd, angyalok mindig veled vannak, és készen állnak, hogy segítsenek neked. Nyisd meg a szíved, és engedd be őket az életedbe. A gyógyulás útja talán hosszú és nehéz, de az angyalok segítségével erősebbek és képesek vagyunk megbirkózni a kihívásokkal. A szeretet és az erő mindig velünk van – csak emlékeznünk kell rá, hogy kérjük és fogadjuk el.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést, és emlékezz: Soha nem vagy egyedül a gyógyulás útján.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK