Április 23. Újhold – Erőforrásaink

Április 23. Újhold – Erőforrásaink

Bízom benne, hogy a jelen időszak Számodra is elhozza a megújulást! Bármennyire nehéznek is látod az elmúlt heteket, tudd, hogy valami rendkívüli van kialakulóban. Talán a múltban nem voltál elég fontos Önmagad számára, és most végre ráérzel, hogy ezen érdemes változtatni!

Az áprilisi újhold a családi energiák megújulását (is) hordozza magában. Ha az elmúlt időszakban dolgoztál a múltad elfogadásán, és egyre kevesebb teher húzza vissza lelkedet, akkor észre fogod venni, hogy egyre pozitívabb irányt vesz életed.

A tavasz mindig a megújulás időszaka. A tavaszban ott van a lehetőség. A tavasz felpezsdíti a szunnyadó energiákat, és cselekvésre késztet. Az idei március, április és május lehetőséget ad arra, hogy visszatalálj IGAZ önvalódhoz. Ahhoz a bölcs lélekhez, aki akkor voltál, mielőtt megmondták, kinek kellene lenned. Végre van időd magadra. Végre van időd befelé figyelni… Ráérezni, mire vágysz igazán!

Nagyon fontos, hogy az ember tisztában legyen önmagával. Lehet, hogy gyermekkorodban rosszul mérték fel az igényeid, és még most sem tudod, mitől lehetnél boldog. Amikor sírtál, megetettek… Pedig csak egy ölelésre vágytál… szeretetre…

Még most is azt várod, hogy jöjjön valaki, aki boldoggá tesz… Hogy megtaláld álmaid munkáját, és az majd örömmel tölt el… Várod, hogy édesapád azt mondja: -Büszke vagyok rád Fiam/Lányom! Még most is másoktól teszed függővé a saját boldogságod. Közben fogalmad sincs arról, mire vágysz igazán. Elégedetlen vagy, és hangoztatod, hogy égi segítőid nem állnak melléd… Rajtad nem segít senki. De honnan tudná bárki, mitől vagy boldog, amikor még te magad sem tudod? A segítők akkor tudnak utat nyitni, ha tisztában vagy vele, merre tartasz. Ezt senki nem mondja meg helyetted… Senki más nem tudhatja.

Itt az idő, hogy kipróbálj olyan dolgokat, amikre mindig is vágytál. Tedd meg, amit eddig nem mertél. Énekelj, táncolj, rajzolj, tanulj meg bármit… Menj arra, amerre a szíved húz. Ha nem lépsz, mindig egyhelyben maradsz. Ha nem próbálod ki, nem tudod meg sosem, hozzád tartozik-e az adott dolog. Nem tudod meg, emeli-e a rezgéseid, boldogság érzéseket ébreszt-e benned…

Légy tisztában azzal, mire vágysz, majd kérd határozottan a segítséget. Így köszöntenek majd be a csodák életedbe.

Egyetlen dolog van, ami fizikai szinten elkezdi oldani a blokkjaidat, a tehetetlenséget, ez pedig a cselekvés. Hidd el, rossz döntés nem létezik! Az egyetlen, ami teljesen megrekeszti a fejlődésed és boldogtalanságban tart, ha nem döntesz és nem lépsz előre. Mindegy, milyen irányba, csak indulj meg végre! Ha menet közben rájössz, hogy másfelé kell menni, akkor hozhatsz egy másik döntést. Ez ilyen egyszerű.

Ha cselekszel és nem adod meg magad a lehúzó érzéseknek, akkor elkezded gyógyítani őket. Ha képes vagy továbblépni, azt jelenti, hogy egyre inkább befogadod azt az energiát, amit a családból kapsz. Azt jelenti, hogy nem otthon nyalogatod a sebeid, hanem hajlandó vagy nyitni a gyógyulás felé.

Használd ki az újhold megújító energiáit, és lépj ki végre a megszokás kapuján! Hagyd magad mögött a múlt fájdalmait, és ha visszanézel, úgy tekints rájuk, mint bölcs tanítókra, akik segitettek, hogy azzá válj, aki mára lettél.

És ne feledd! A JÖVŐ AZOKÉ, AKIK MOST KÉPESEK ÚJRATERVEZNI AZ ÉLETÜKET! 

 
Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu)

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL