Augusztus 19. Újhold: lehetőség a gyógyulásra, lelki fejlődésre

Augusztus 19. Újhold: lehetőség a gyógyulásra, lelki fejlődésre

Mit hoz az augusztus 19-i Újhold? Pozitív energia, elengedés, nyitottság!

Az Oroszlán Újhold kihozza a bennünk lévő legnagyobb erőket, gyógyulásra, különleges lelki erőre számíthatunk, de ami a legfontosabb az az, hogy megtanuljuk szeretni önmagunk, az életünket, és megbocsátással nyugtázzuk az elkövetett hibákat.

A legfontosabb mantra, amit ebben az időszakban mondogassunk:

“Szeretem és elfogadom magam, elfogadom a körülöttem lévőket is olyannak, amilyenek, elfogadom a döntéseiket. Nyitott vagyok a felém áradó jóra és szeretetre”.

Az Újhold megmutatja nekünk, hogy mi magunk vagyunk a legfontosabb szereplők az életünkben, és segít rátalálni a helyes útra.

Az augusztus 19-i Újhold jó lehetőség a pozitív gondolatok gyakorlására, irányítsuk figyelmünket az életben a legszebb dolgokra. Koncentráljunk azokra a pozitív dolgokra, amiket el szeretnénk érni, hiszen most minden segítséget megkapunk a kiteljesedéséhez, megújulásra. Az Univerzum legnagyobb mértékben elősegíti a pozitív fejlődést, de most könnyebben meg tudunk szabadulni a negatív berögződésektől, káros szokásoktól is.

Az Oroszlán a bennünk lévő gyermeket is képviseli, érdemes most egy kicsit még nagyobb szeretettel és odafigyeléssel fordulni önmagunk felé. Az Újhold azt tanácsolja, hogy bármi történjen is, a mosoly lehet a legjobb orvosság. Arra bátorít, hogy értékeljük jobban magunkat, fejezzük ki, kik vagyunk valójában, gondolkodjunk nyitottan, és engedjük el az állandó kételkedést és kritizálást.

Az optimizmus, a bátorság és a lelkesedés az Újhold varázslatos ajándéka. Legyünk kedvesek önmagunkkal és a körülöttünk lévőkkel.

forrás: https://filantropikum.com/augusztus-19-ujhold-lehetoseg-a-gyogyulasra-lelki-fejlodesre/


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL