Augusztus 30. Újhold: Újrakezdés

Augusztus 30. Újhold: Újrakezdés

Az utóbbi hetekben érezhettük, hogy rengeteg a tennivaló magunk körül, mégis nehézkesen haladunk előre. Mintha minden irányból gátolva lennénk. Csak várunk és várunk, válaszok pedig nem érkeznek a kérdéseinkre. Az idő csak halad, elillant a nyár, mi pedig egyhelyben állunk.

Ez természetesen nem így van, hiszen a színfalak mögött rendeződnek az energiák, és az augusztus végi újhold magával hozza az újrakezdést.

Ha annyira vágytál valamire az utóbbi időben, de mégsem jött a beteljesülés, most értékelj magadban egy kicsit. Valóban akarom, hogy megvalósuljon? Nem lehet, hogy igyekezett a sors megvédeni valamitől, és ezért nem kaptam meg?

Ha őszinte szívvel óhajtod még most is a beteljesülést, akkor higgy abban, hogy eddig még nem jött el az ideje. Lehet, hogy benned kell átalakulnia érzéseknek ahhoz, hogy be tudd fogadni.

Arra kérlek, ne siess, ne akard kierőszakolni a sorsból, amit szeretnél. Bízz abban, hogy a szinkronicitás működik, és amikor minden összeáll, amikor minden szereplő a helyén van, akkor nem marad el a jutalom. Csak légy türelmes és tudd, hogy úton van Feléd, amire vágysz.

Ha valamiről lemaradtál, lecsúsztál, elvitték az orrod elől, akkor az nem a Tiéd. Hidd el, hogy nem előre-, hanem hátrafelé vitte volna az életed. Ez akkor is így van, ha még most nem látod.

Most alkalmas az idő ingatlanok eladására, vásárlására, hiszen ebben az időszakban a szándékok könnyebben találkoznak.

Fontos, hogy légy tisztában azzal, mit akarsz valójában. Az Univerzum melléd áll, ha tudja, miben kérsz segítséget. Ezért ne félj  kérni azt, amire vágysz!

Ha régóta gondolkozol munkahely váltáson, vállalkozás beindytásán, munkamódszer változtatáson, akkor tedd meg! Most sokkal gördülékenyebben fog menni minden!

Hidd el, hogy megérdemled, hogy olyan tevékenységet végezz, ami megfelel lelki-, szellemi- és anyagi igényeidnek. És ne keseredj el, ha nem kapsz meg egyszerre mindent! Apró, kis lépésekben vezet az út a sikerhez, hiszen időközben a lelkedben rengeteg érzésnek kell átalakulnia.

Ha hajlandó vagy változni, változtatni és tenni az álmaidért, a következő hetekben sokkal közelebb kerülsz hozzájuk. Ám arra kérlek, ne kapkodj el semmit, járd körbe a dolgokat és dönts bölcsen! Nem rohanunk sehova, nem gyors-, hanem hosszútávú, stabil megoldásokat keresünk.

Újhold estéjén érdemes kicsit befelé figyelni, ráérezni arra, mire vágyunk valójában. Kérhetjük az újhold angyalait, hogy segítsenek álmaink megvalósításában. És mindig tegyük hozzá, hogy segítsenek abban, hogy észrevegyük a kínálkozó lehetőségeket.

Csodás teremtéseket kívánok!

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Erőteljes 11 perces Aura tisztító és védelmező, energizáló zene, egyensúlyba hozza és gyógyítja a 7 csakrát

Suttogás, vagy bizonyos hangok olyan érzést keltenek, mint amikor egy jó alapos relaxációs masszázst kapunk. Csak ezt az ingeráradatot az agyunkkal érzékeljük, és ez az egész testünkből kellemes bizsergést vált ki. Ez az OM Namah Sivayah mantra átjárja a testet és a lelket ❤️ ? jó pihenést ?

10 perces energia feltöltés! Ez a zene 10 perc alatt megszabadít a negatív blokkoktól és feltölt pozitív energiával!

https://youtu.be/F_pc0xH_Y-0

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL