Aurád színe pontos tükörképet mutat személyiségedről!

Aurád színe pontos tükörképet mutat személyiségedről!

Minden egyes embert körbevesz egy bizonyos energetikai burok, melynek neve aura. Annak ellenére, hogy ez a burok a szemnek láthatatlan, különböző színekben pompázik, és ezek a színes rengeteg dolgot elárulhatnak az adott személy valódi énjéről.

Az aura kiválóan tükrözi szellemi és spirituális szintünket, ezért spirituális utunk, életünk során az auránk külső szélének színe folyamatosan változik, a tanultak alapján és tapasztaltak függvényében.

Minden szín néhány, jól meghatározott személyes tulajdonságra enged következtetni, amely lehet, hogy örökre a személyiségünk része marad, de az is lehet, hogy spirituális fejlődésünk révén elhagyjuk és másokat feszünk fel.

Vörös

A vöröses aurájú emberek nagyon nagy hangsúlyt fektetnek az evilági dolgokra. Óriási időt és energiát szánnak arra, hogy mindig meg tudják élni a „most” pillanatát. Életükre elég zárt módon tekintenek, és mindig abban hisznek, amit a saját szemükkel látnak, illetve saját fülükkel hallanak.

Narancs

A narancsos színben tündöklő aura egy olyan emberre enged következtetni, aki sokkal könnyebben hajlandó kilépni a komfortzónájából, mint más emberek. Rendkívül vakmerőek, és szabadszájúak. Határaikat folyamatosan feszegetik, hiszen ez által érzik az, hogy „élnek”.

Sárga

A sárga aurájú emberek szabad lelkűek. Általában nagyon nyitottak a körülöttük lévő emberek irányába, sőt, úgy az egész világgal nagyon megértőek tudnak lenni. Ugyanakkor érzékenyek is, viszont szívesen segítenek másokon, és közben az életet sem felejtik el élvezni.

Világosbarna

A világosbarna aurájú emberek kicsit mások, mint a többiek. Ők inkább mindig logikai irányból közelítenek meg mindent, és nagyon jól palástolni tudják az érzelmeiket. Nagyon nehezen nyílnak meg, mivel félnek attól, hogy mások bántani fogják majd őket.

Zöld

A zöld aurájú egyének energikusak és ezt a lendületet másoknak is képesek továbbadni. Nagyon hasznos tanácsokkal szolgálnak mások számára, és kreativitásuk rendre segít nekik abban, hogy nagyot alkossanak.

Bíborvörös

A bíborvörös aurával rendelkezők nagyon ritka személyiségek. Olyan ügyek és problémák mögé is képesek odaállni, amelyek megosztóak, ám igen nagy horderejűek. Elveikért a végletekig képesek elmenni, és sokszor nehéz őket megérteni, hogy mit miért tesznek.

Kék

A kék aura gondoskodást és kedvességet takar. Olyan embereknek van kék aurájuk, akik számára mások segítése és ápolása örömet okoz. Rendkívül érzelmesek és a világért sem bántanának meg soha senkit.

Indigókék

Az indigókék aurájú emberek azért vannak a világon, hogy megmentsék azt. Nagyon tanultak spirituális szinten is, ezért ők igazi jótevőknek számítanak ezen a Földön. Küldetésüknek érzik, hogy változtassanak és fejlesszenek.

Lila

A lila aura vezető típusú embereknél jelenik meg. Olyan emberekről van szó, akik fontos pozícióban vannak és másokat is irányítanak. Erős határozott személyiségek, akik odacsapnak ha kell, viszont azt sem felejtik el, hogy honnan jöttek, és megpróbálják megőrizni alázatosságukat.


forrás: https://filantropikum.com/aurad-szine-pontos-tukorkepet-mutat-szemelyisegedrol/


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák,
amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL