Az általad kiválasztott mágikus kártya megmondja, az elkövetkező három napban, hogyan kötheted magához Fortunát

Az általad kiválasztott mágikus kártya megmondja, az elkövetkező három napban, hogyan kötheted magához Fortunát!

Hangolódjon rá a belső érzéseire, engedje szabaddá gondolatait és teljesen tisztítsa meg az elméjét. A jobb koncentráció érdekében becsukhatja a szemeit.

Válasszon kártyát a kirakottak közül, és a következő három napra a kiválasztott kártya megjósolja a jövőt.

Jövője természetesen nincs pontosan megírva. A cselekedetei alapvetően befolyásolhatják azt.

Azonban érdemes hallgatni a kártya tanácsára. Hiszen megmutatja önnek azt, hogy mit kell tennie vagy azt, hogy még várnia kell a megfelelő időre.

Kezdjünk bele a jóslásba.

Válasszon kártyát

1. számú kártya

Úgy érzi, hogy önön nagy a nyomás és egyáltalán nincs szerencséje? Ne aggódjon. Ez most egy ilyen időszak. Hamarosan minden megváltozik. Minden, amiért küzdött és amiért erőfeszítéseket tett, hamarosan jó irányba fordul. Sok terve és álma valóra válik. Azonban ne pazarolja az energiáját, várja meg, amíg elmúlik a vihar. Már csak egy kis ideig kell bírnia.

2. számú kártya

Készüljön fel, gyűjtsön erőt, mert hamarosan belekerül az események viharába. Akkor nem lesz ideje pihenni. Használja ki ezt a kedvező időszakot, hogy valóra váltsa a terveit. A mostani időszak nagyon eredményes lesz az ön számára. Bár fáradtnak érzi most magát, de tetteinek meg lesz az eredménye.

3. számú kártya

Miért ül tétlenül? Ha egy felsőbb jelre vár, akkor elérkezett az idő! Cselekedjen, készítsen terveket, legyen akaratereje és határozott jelleme. Tegyen ön is valamit, a kívánságaiért. Kellő erővel rendelkezik, hogy leküzdjön minden nehézséget és elébe kerülő akadályt. Minden sikerülni fog önnek.

4. számú kártya

Jó megérzésekkel rendelkezik. Miért nem hallgat rájuk, ezek segítenek abban, hogy megvalósítsa az álmait. Segíteni a többieknek, ez szép dolog, de miért nem gondol néha önmagára is? Hamarosan szerencsés időszak jön el az ön számára, Fortuna a kegyeibe fogadja. Ne pazarolja el ezt az időszakot!


forrás:https://ketkes.com/az-on-altal-kivalasztott-magikus-kartya-megmondja-az-elkovetkezo-harom-napban-hogyan-kotheti-magahoz-fortunat/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL