Az angyalok áldása – A bőség és szeretet megnyitása

Az angyalok áldása – A bőség és szeretet megnyitása

Üdvözöllek kedves Olvasónk!

Ma egy igazán megható és inspiráló üzenetet szeretnék megosztani veled, amelyet egy angyalkártya közvetített számomra. A kártya, amit húztam, a “Bőség és szeretet” kártya volt.

Az angyalok üzenete:

“Kedves Barátom, érezd a szeretet és bőség energiáját, amely most körülvesz. Az angyalok arra kérnek, hogy nyisd meg a szívedet és fogadd be ezt az áldást, amely az életed minden területén megnyilvánulhat. Ne feledd, hogy bőség nem csak anyagi javakban és pénzben jelentkezik, hanem szeretetben, egészségben, örömben és békében is.

Engedd el a félelmeidet és aggodalmaidat, amelyek korlátozzák a bőség és szeretet befogadását. Az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy érdemes vagy a jótátra, amelyet az élet kínál. Az alábbi angyali idézet erőt ad a gondolatnak: “Az angyalok szeretettel vezetnek minket a bőség és szeretet útján, hogy megtapasztalhassuk az élet csodáit.”

Bízz az angyalokban és hagyd, hogy a szeretet és bőség energiája átjárja életedet. Kérjük az angyalokat, hogy segítsenek eloszlatni a korlátozó hiedelmeket és félelmeket, hogy teljes mértékben befogadhasd az áldásokat.

Legyen szeretetteljes és bőséges a napod!

Ezt az üzenetet az angyalok küldték neked, hogy megtapasztald a bőség és szeretet erejét. Remélem, hogy ez az angyali üzenet inspirál és emlékeztet arra, hogy méltó vagy minden jótátra, amit az élet kínál. Legyen csodálatos napod, és ne feledd, hogy az angyalok mindig melletted állnak!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK