Az Angyalok Áldása Szálljon Rád: Vedd Ki A Részed Az Áldásból MOST!

Az Angyalok Áldása Szálljon Rád: Vedd Ki A Részed Az Áldásból MOST!

Kedves Olvasóim,

Örömöm és megtiszteltetésem, hogy egy különleges, angyali áldást kaphattam, amit most veletek szeretnék megosztani. Ez az áldás, ami az angyalok szeretetéből származik, mindenki számára elérhető, aki olvassa ezt az üzenetet.

Az angyalok áldása, amit most küldenek neked, így szól:

“Áldott légy te, aki olvasod ezt az üzenetet. Az angyalok szeretete, fénye és békéje töltse be a szívedet. Hiszünk benned, támogatunk és szeretünk. Az univerzum csodái álljanak előtted, és a boldogság, a szeretet, az egészség és a bőség áradjon feléd. Ámen.”

Az alábbi ima segítségedre lesz, hogy képes legyél befogadni ezt az áldást:

“Szeretett Angyalok, köszönöm ezt a csodálatos áldást. Nyitott vagyok a szeretetetekre, fényetekre és békétekre. Kérem, segítsetek nekem elfogadni az univerzum csodáit, és nyitni a boldogság, a szeretet, az egészség és a bőség felé. Tudom, hogy szeretetetek mindig körülvesz. Ámen.”

Az áldás, amit most az angyaloktól kapsz:

“Áldjon meg az angyalok szeretete, fénye és békéje. Legyen a szívedben öröm, a lelkedben békesség, és életedben bőség. Érezd az angyalok szeretetét, és tudjátok, hogy mindig veled vannak, támogatnak és vezetnek. Ámen.”

Ne feledd, az angyalok áldása mindenki számára elérhető. Mindannyian részesei lehetünk ennek a csodának, csak nyitottnak kell lennünk rá. Éld át a szeretet, a fény és a béke áradását, és vedd ki a részed ebből az áldásból.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést, és emlékezz: az angyalok mindig készen állnak arra, hogy áldásukat rád öntsék. Légy nyitott, és vedd ki a részed ebből az áldásból!

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK