Az angyalok bátorítása – Egy történet a hit erejéről

Az angyalok bátorítása – Egy történet a hit erejéről

Szeretett barátom,

Az angyalok most azt üzenik neked, hogy bátor légy, és higgy az erődben. Mert úgy hiszik, hogy benned rejlik a hit ereje, ami mindent leküzdhet.

Engedd meg, hogy elmeséljek neked egy történetet, melyet az angyalok inspiráltak, és amelyből te is erőt meríthetsz a mindennapjaid során.

Egyszer volt egy férfi, aki kétségbeesve állt egy hegy lábánál. A hegy hatalmas volt, és az ember nem mert felmenni rajta. Azt gondolta, hogy sosem érhet fel a csúcsra, és inkább feladta a próbálkozást.

Ekkor azonban megjelent előtte egy angyal, aki arra biztatta, hogy ne adjon fel, és higgye el, hogy képes lesz megmászni a hegyet. Az angyal azt mondta neki, hogy a hit ereje mindent képes megváltoztatni, és ha bízik magában, akkor minden nehézséget legyőzhet.

Az ember nem tudta, hogy miért, de az angyal szavai megragadták őt, és elkezdett felkészülni a hegy megmászására. Minden nap edzett, és egyre erősebb lett. Végül eljött a nap, amikor újra megpróbálta megmászni a hegyet.

Az elején nehéz volt, de a hit ereje segített neki, és végül felért a csúcsra. Ott fent a hegyen rájött, hogy mindig is volt ereje ahhoz, hogy felmásszon, csak el kellett hinnie magában.

Az angyalok üzenik neked, hogy te is hasonlóan bátor és elszánt lehetsz, és hogy mindig higgy az erődben, hiszen a hit képes csodákat tenni.

Az idézet, amelyet az angyalok ezzel az üzenettel közölnek, az a következő:

“Ha van csak annyi hitetek, mint a mustármag, azt mondjátok ennek a hegynek: emelkedj fel, és mozdulj el a helyedről, és az engedelmes lesz nektek.” (Máté 17:20)

Bízz a hit erejében, és tudd, hogy az angyalok mindig veled vannak, és bátorítanak az életed során. Légy hű önmagadhoz és higgy magadban, hiszen a hit csodákat tehet, és minden változást elhozhat az életedben.

pozitív gondolatok


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK