Az angyalok imája a gazdagságért, az egészségért és a boldog életért – Szívet melengető üzenet a bőség és a harmónia megteremtéséhez

Az angyalok imája a gazdagságért, az egészségért és a boldog életért – Szívet melengető üzenet a bőség és a harmónia megteremtéséhez

Szeretett angyalok,

Hálás szívvel fordulok hozzátok, hogy áldást és segítséget kérjek a gazdaságunkra és pénzügyeinkre. Kérlek, segítsetek minket abban, hogy bölcs döntéseket hozzunk pénzügyeink kezelése során, és hogy a szeretet és a harmónia vezérelje mindennapi cselekedeteinket.

Kérlek, adjatok nekünk bőséget és gazdagságot ahhoz, hogy képesek legyünk eltartani magunkat és családunkat, és arra, hogy segítsen másokon is, akik rászorulnak. Kérlek, adjatok nekünk bölcsességet ahhoz, hogy helyesen kezeljük pénzügyeinket, és hogy a jövőben is anyagi biztonsággal élhessünk.

Áldjátok meg az életünket hosszú, boldog, egészséges és nyugodt évekkel, hogy élvezhessük az élet ajándékát, és hogy a szeretet és a harmónia mindig kísérjen minket. Kérlek, segítsetek nekünk abban, hogy a gazdasági nehézségek ne okozzanak felesleges stresszt, hanem éppen ellenkezőleg, tanítsanak meg minket a bölcsességre és az emberségre.

Köszönöm, hogy mindig velünk vagytok, és hogy odafigyeltek ránk. Kérlek, továbbra is segítsetek nekünk abban, hogy bőséges, gazdag és boldog életet élhessünk.

Szeretetteljesen,

[Te]

pozitív gondolatok


Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK