Az Angyalok megnyitják számodra a bőség áramlatát

Az Angyalok megnyitják számodra a bőség áramlatát!

Tisztelt Olvasóim!

Ma szeretnék egy különleges témára fókuszálni, arra a csodára, amit csak az angyalok képesek létrehozni: a bőség áramlatának megnyitására.

Az Univerzum mindannyiunk számára bőséget kínál, csupán meg kell tanulnunk annak áramlását befogadni. Az angyalok azok, akik segítenek ebben. Az angyalok energiája segít bennünket a bőség kinyilvánulásának befogadásában, hogy ezzel teljessé tegyék életünket.

Az angyalok készek ma éjjel is munkába állni, hogy megnyissák a bőség kapuit előtted. Először is, szeretném megosztani veletek ezt a különleges imát, amely segít beállítani a kapcsolatot a bőséget hozó angyalokkal:

“Szeretett Angyalok, szívből kérlek titeket, segítsetek nekem, hogy befogadjam az Univerzum által felajánlott bőséget. Segítsetek megnyitni szívemet, lelkemet és életemet a szeretet, a boldogság, az egészség és a gazdagság áramlásának. Kérlek, tanítsatok meg arra, hogy értékeljem a jelenben rejlő ajándékokat és befogadjam a jövőben rejlő lehetőségeket. Ámen.”

Ez az ima ráhangolódik az angyalok energiaáramlására, és engedélyt ad nekik, hogy beavatkozzanak és megnyissák a bőség kapuit az életedben. Ezt követően hagyd, hogy az ima rezgéseit magadba szívd és dolgozzanak az angyalokkal az Univerzum által kínált bőség megnyitásán.

Szeretnék most egy áldást adni minden olvasómnak:

“Az angyalok szeretete és az Univerzum bősége legyen veled. Az angyalok segítsenek neked meglátni és elfogadni a körülötted lévő ajándékokat, hogy a boldogság, szeretet és bőség mindig veled legyenek. Áldjon meg téged az angyalok fénye és a bőség áramlata, ami mostantól minden napodat gazdagítja.”

Az angyalokkal való kapcsolat mélyen személyes és spirituális út. Ahogyan ezen az úton jársz, bízz abban, hogy az angyalok ott vannak melletted, hogy támogassanak és segítsenek neked minden lépésednél.

Nyisd meg szívedet a bőség áramlata felé, higgy abban, hogy az angyalok képesek a legnagyobb csodákat létrehozni az életedben. Ma éjjel történik valami különleges. Készülj fel a bőség áramlata megnyitására.

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK