Az angyalok üzenete 2018 októberében!

Amennyiben kíváncsi vagy az angyalok üzenetére, olvasd végig az alábbi összeállítást, így megtudod, hogy mire számíthatsz idén októberben.

Számolhatsz pénzügyi gondokkal, ezért megtörténhet, hogy segítséget kell kérned, és meg kell tanulnod nemet mondani is. A munkahelyeden kellemetlenségek adódhatnak, például lehet, hogy nem hosszabbítják meg a szerződésedet, a családi vállalkozásod csődbe megy, vagy egy sok időt és energiát felemésztő projekt nem sikerül.

Emiatt, idén októberben újra kell tervezned az életedet. Hagyatkozz a megérzésedre, a tapasztalatodra, a bölcsességedre, és fedezd fel újra önmagadat, az értékeidet, az erősségeidet. Ne feledd, mindig okkal történik minden, és elsőre semmi sem az, aminek látszik. De Mihály arkangyal megerősít abban, hogy jó úton jársz, ezért légy bátor és kitartó, mert sikerülni fog az új életed. Egy másik fontos angyali üzenet az, hogy teret kell adnod mindazon dolgoknak, amelyek fontosak számodra.

A hónap első harmada

Október 10-ig az fogja jelenteni a legnagyobb kihívást, hogy megoldást találj azokra a problémákra, amelyek az utadban állnak és megakadályoznak abban, hogy elérd a céljaidat. Azonban ne feledd, ha valami késik, nem múlik, és vannak helyzetek, amikor jót tesz, ha valami nem úgy alakul, ahogyan számítottál volna rá. Fontos, hogy meghatározd a prioritásokat az életedben, ami szerint élni szeretnél. Emlékeztesd magad arra, hogy minden jót és pozitívat megérdemelsz, mert az Univerzum folyamatosan melletted van.

A hónap második harmada

Október 11. és 22. között sok lesz a dolgod, feladatot, amit komolyan kell venned, ha szeretnél sikereket elkönyvelni. Légy következetes, tudatos, mert így lépésről lépésre sikerülni fog megvalósítani az álmaidat. Közben arra is rájöhetsz, hogy ki is vagy valójában, melyek azok a dolgok, amelyek téged meghatároznak, és elégedetté tesznek. Mindig figyelj oda a belső hangokra, amelyek a lelkedből, a tudatalattidból származnak, mert ezáltal számos lehetőség nyílik meg előtted.

A hónap utolsó harmada

Október 23-tól a hónap végéig próbálj meg csapatban gondolkozni, és dolgozni, segíteni másoknak az előrejutásban, haladásban. Meg kell vizsgálnod azokat a helyzeteket, amelyek valami miatt lehúznak, elkedvetlenítenek, és ezeknek az okait ki kell iktatnod. Ugyanakkor figyelj a pozitív dolgokra is, amelyek jókedvre derítenek, mert ezekből az élményekből tudsz töltekezni. Fontos megértened azt, hogy a változás mindig belőled indul, benned kell megtörténjen. Ne bújj álarcok mögé, hanem légy őszinte és keresd az élet mélyebb értelmét. Ha ez sikerül, pozitív változásokról, eredményekről számolhatsz be mindenkinek.

Forrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL