Az angyalok üzenete az örömről és a reményről

Az angyalok üzenete az örömről és a reményről

Drága barátom,

Az angyalok ma arra buzdítanak téged, hogy ne felejtsd el, milyen fontos az öröm és a remény az életedben. Azt akarják, hogy mindig tartsd szem előtt, hogy a legnagyobb öröm forrása Istentől származik, és mindig van remény a legnehezebb helyzetekben is.

Emlékezzünk arra a tanulságos történetre, amikor a kis pásztorfiú, Dávid, szembeállt az óriás Góliáttal. Sokan azt hitték, hogy Dávid elveszett ügyre vállalkozik, de ő a remény és az Istenbe vetett hit erejével győzött. Ez a történet arra emlékeztet bennünket, hogy bármi is az akadály előttünk, mindig van lehetőségünk a sikerre, ha az Istennel való kapcsolatunk erős.

Az angyalok azt üzenik neked, hogy bármilyen helyzetben is vagy, ne add fel az örömöt és a reményt. Az öröm és a remény ugyanis olyan erővel bír, ami átsegít bennünket a legnehezebb időszakokon is. Emellett arra is emlékeztetnek, hogy nem vagy egyedül az utadon, mindig számíthatsz rájuk és az Istennel való kapcsolatodra.

Az angyalok ma arra kérnek téged, hogy hidd el: mindig van remény, és mindig van ok az örömre. Légy hálás azért, amivel rendelkezel, és tartsd szem előtt, hogy a legnagyobb örömforrás az Istentől származik.

Az idézet, amely segít bennünket emlékeztetni erre az üzenetre, az a következő:

“Örvendezzünk mindenkorban, imádkozzunk szüntelenül, hálát adjunk mindenért, mert ez Isten akarata Jézus Krisztus által” (1 Thesszalonika 5:16-18).

Az angyalok áldásokkal és szeretettel kísérik az utadat!

Szeretettel,
pozitív gondolatok


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK