Az égi őrangyalod megszólít téged – hallgasd meg az angyali üzenetet, amely megváltoztatja a sorsodat

Az égi őrangyalod megszólít téged – hallgasd meg az angyali üzenetet, amely megváltoztatja a sorsodat!

Kedves olvasóim,

Ma éjszaka egy gyönyörű angyal szállt le mellém az üzenetével. Az angyal egyenesen az égből érkezett, és a szárnyai csodásan csillogtak az éjszakai fényben.

Az angyal különleges üzenetét az angyali ima adta meg, amit azóta is magamban hordozok:

“Angyalom, kérlek, add meg nekem a bátorságot, hogy minden nap az igazságot és a szeretetet szolgáljam. Áldd meg az utamat, hogy mindig az én legjobb érdekemben és a többiekében is cselekedhessek. Köszönöm, hogy mindig velem vagy, és az irányítd az életemet.”

Ezt az imát mindenkinek ajánlom, aki szeretné, hogy az angyalok segítségével áldott legyen az élete.

Az angyal idézetem, amely inspirálta, hogy ezt ma megírjam, így szól:

“Az angyalok olyanok, mint az ízek – sokféle van, és mindenki másképp értékeli őket.”

Ez az idézet arra emlékeztet bennünket, hogy minden embernek van saját, különleges angyala, aki kíséri őt az élet útján, és mindannyian másképp tapasztaljuk meg az angyalaink jelenlétét.

Az angyal üzenete, amelyet ma éjszaka kaptam, az, hogy az életünk minden pillanata varázslatos és csodálatos lehet, ha hagyjuk, hogy az angyalaink vezessenek bennünket. Az angyalok minden nap körülöttünk vannak, figyelnek ránk, és szeretnének segíteni nekünk az életünk nehézségein átvezetni.

Ha azonban elfeledkezünk arról, hogy az angyalaink körülöttünk vannak, és nem engedjük meg nekik, hogy segítsenek, akkor az életünk nagyon nehézzé válhat. Az angyalokat mindig hívhatjuk ha segítségre van szükségünk, vagy ha hiányzik a helyes iránymutatás. Ha nyitottak vagyunk a velük való kapcsolatra, akkor mindig kéznél lesznek, amikor szükségünk van rájuk.

Ezért azt javaslom, hogy minden nap emlékezzünk arra, hogy az angyalaink veleünk vannak, és kérjük tőlük a vezetést és az irányítást, hogy az életünk mindig a lehető legcsodálatosabb legyen.

Az angyalok minden pillanatban a segítségünkre vannak, és mindig készek arra, hogy csodálatos és varázslatos élettel áldjanak meg bennünket.

Bíznunk kell bennük, és megengedni nekik, hogy vezessenek bennünket az életünk útján. Az angyalok csodákat képesek tenni, és a velük való kapcsolatunk minden napunkat varázslatossá és különlegessé teheti. Az angyalok minden egyes pillanatban szeretettel figyelnek ránk, és készek arra, hogy segítsenek nekünk.

szeretettel,

pozitív gondolatok


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK