Az élet 6 fontos szabálya, mely segít az utadon

Ahhoz, hogy az élet minden területén sikeres legyél, reális elvárásokat kell támasztanod mind magaddal, mind másokkal szemben. Csak így lehet harmónia a lelked és a körülötted lévő világ között, és így lehetsz napról napra több és jobb. Íme, az élet 6 szabálya, amit mindenkinek ismernie kell.

Engedd, hogy az életnek ezen 6 szabálya segítsen az utadon!

1. Tükör szabály

Jó, ha tudod, hogy az emberek, akik körülötted vannak, nem mások, mint a tükreid. Ők tükrözik a személyiséged azon részeit, amelyeket nem láthatsz. Például, ha valaki udvariatlan, vagy helytelenül viselkedik veled, az arra utal, hogy kizárólag te vagy az, aki eltűr egy ilyen viselkedést. Ha valaki újra és újra csalódást okozz neked, akkor nagy valószínűséggel örök bizakodó, talán túlságosan is naiv ember vagy, és a csalódást okozó nem más, mint a tükröd. Tehát nincs okod haragudni senkire, ha ez történik veled.

2. A szabad akarat szabálya

Minden, ami az életedben történik, az a saját döntéseid következménye. Ha unalmas emberekkel vagy körül véve, azt jelenti, hogy te magad is unalmas vagy. Ha megoldod más emberek problémáit, az azt jelenti, hogy ebben bizony örömödet leled. TE vagy az oka mindennek, ami történik veled! TE vagy a saját sorsod teremtője, és senki más, hála a szabad akaratnak.

3. A hibák szabálya

Mindannyian követünk el hibákat, hiszen a vélemények és a cselekvések nem tekinthetőek korrektnek, igazságosnak és tisztességesnek minden egyes ember számára. Ne is próbálj tökéletes lenni, jogodban áll hibázni, tévedni. A legjobb lenne, ha ezt beismernéd, és inkább azon munkálkodnál, hogy azon javíts, ami javításra szorul.

4. A kompenzáció szabálya

Éppen annyid van, amennyit megérdemelsz, sem több, sem kevesebb – függetlenül attól, hogy a szerelmi életedről, a munkádról, vagy a pénzügyeidről van szó. Ha nem tudsz valakit megszeretni teljes lélekkel, nem várhatod tőle sem, hogy úgy szeressen téged. Légy kész változtatni magadon, ha szeretnél valamit változtatni a körülötted lévőkön.

5. A jelen szabálya

Nem létezik a múlt, ha te a jelennek élsz. Nem létezik a jövő, mivel még nem történt meg. A múlthoz való érzelmi kötödés depresszióhoz vezet, míg a jövővel kapcsolatos túlzott aggodalom, szorongást okoz. Tehát örülj a mai napnak!

6. Az optimizmus szabálya

Az élet halad előre, függetlenül attól, hogy élvezed-e, vagy sem. Gondolj azokra az emberekre, akiknek még a fele sincs meg abból, ami neked adatott, és légy hálás minden jó dologért az életben. Vannak, akik éppen ebben a pillanatban hunynak el, vagy éppen szegénységben élnek, miközben te siránkozol. Ehhez viszonyítva találd meg az összes okot, amiért hálás lehetsz, és rájössz, mennyire boldog életed van.

Füzesi Viki


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


10 perces megnyugtató, stresszoldó, gyógyító pihenés – elengedésre hangolva!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák,
amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL