Az élet hamarosan melléd állítja azt a személyt, akire vártál!

Az élet hamarosan melléd állítja azt a személyt, akire vártál!

Kedves Olvasóim!

Ma, egy csendes, békés napon ülök az íróasztalomnál, ahol a csak a billentyűzet kopogása kíséri gondolataimat. Ma egy különleges témáról szeretnék nektek mesélni: arról a pillanatról, amikor életünkbe lép az a személy, akire oly régóta vártunk!

Gondoljatok csak bele, milyen titokzatos az élet: sokszor éppen akkor talál ránk a szerelem, amikor már-már feladtuk a reményt. Akkor, amikor úgy érezzük, minden ajtó bezárult előttünk. És mégis, valahogy, mintha a sors fintora volna, éppen ekkor nyílik meg egy új kapu, amelyen át belép az életünkbe valaki, aki megváltoztatja a világunkat.

Az angyalok, azok a láthatatlan segítők, akiket talán nem látunk, de érezhetjük jelenlétüket, mindig ott munkálkodnak a háttérben. Ők ismerik lelkünk mélyén rejlő vágyakat, tudják, mikor vagyunk készen arra, hogy valóban befogadjunk egy másik lelket az életünkbe.

Az élet ritmusa olykor gyorsnak tűnhet, és talán éppen ezért nem vesszük észre azokat a jeleket, amelyeket az angyalok küldenek nekünk. De ha nyitott szívvel és lélekkel élünk, ha hajlandóak vagyunk meghallani a belső hangunkat, az angyalok üzenetét, akkor észrevehetjük azt a személyt, aki valóban nekünk van rendelve.

Ne feledjük, minden találkozásnak mélyebb értelme van. Nem véletlenül jönnek emberek az életünkbe. Ők tanítanak minket, formálnak, segítenek nekünk fejlődni életünk útján. Az a személy, aki hamarosan megjelenik, nem csupán egy társ lesz, hanem egy útmutató, aki segít megérteni az élet rejtett leckéit!

Néha úgy tűnhet, hogy várakozásunk végeláthatatlan, de emlékezzünk, minden a maga idejében történik. Az angyalok üzenete ez:

„Légy türelemmel, mert az élet hamarosan társadnak adja azt a személyt, akire vártál. Ő már úton van feléd, csak hinned kell benne, és készen állni a találkozásra!”

Míg várakozol, ne feledkezz meg magadról. Töltsd a napjaidat önmagad fejlesztésével, a lelked építésével. Készülj fel arra a csodálatos kapcsolatra, amely nemcsak a szeretetet, de az önmegismerés útját is elhozza neked.

Kívánom nektek, hogy ebben a várakozás idejében találjatok békét és megértést. Éljétek a jelen pillanatokat teljes szívvel, és ha eljön az idő, fogadjátok szívetekbe azt a különleges lelket, akiért annyit vártatok. Az élet tudja, mi a legjobb számunkra, bízzunk benne és az angyalokban, akik soha nem hagynak cserben minket!

Szeretettel,

Gábor

Miért történik ez velem? Időnként ezért állít nehéznek tűnő kihívások elé az élet!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!