Az első dolog, amit meglátsz a képeken, sokat elárul a szerelemhez fűződő viszonyodról

Az első dolog, amit meglátsz a képeken, sokat elárul a szerelemhez fűződő viszonyodról!

A kutatók szerint az, ahogyan a minket körül vevő világot látjuk, rengeteg dolgot képes elárulni rólunk. Ennek tükrében kiváló módon lehet vizsgálni az egyes személyek viszonyát az életük különféle aspektusaival olyan képes tesztek segítségével, amelyek válaszhelyzet elé állítják őket.

A következőkben 3 olyan képet fogsz látni, amelyet kétféleképpen is lehet értelmezni. Mondd el, hogy melyik motívumot látod meg először a képen és olvasd el, hogy milyen típus vagy valójában.

1 – Egy arc vagy táncosok?

Ha a táncosokat láttad meg először, akkor az azt jelenti, hogy képes vagy minden egyes szituációból tanulni valamit, legyen az pozitív vagy negatív. Mindig megtalálod, hogy hogyan tudnád az adott helyzetből kinyerni a számodra hasznos tanulságot.

Ha a bajszos arcot láttad meg először, akkor nem hiszel abban, hogy bármit is szabadna erőltetni. Sokkal szívesebben úszol az árral és hagyod, hogy a történések sodorjanak magukkal.

2 – Egy kutya vagy egy macska feje?

Ha a macska fejét láttad meg először, akkor érdemes volna végre abbahagynod az aggódást, amiatt, hogy mit hoz számodra a jövő. Ha képes leszel végre ellazulni és bízni a legjobbakban, akkor a szerelem is hamarosan kopogtatni fog az ajtódon.

Ha a kutyát pillantottad meg először, akkor nem az a típus vagy, aki szereti siettetni a dolgokat. Hajlandó vagy kivárni, amíg az igazi az életedbe toppan és ez rendjén is van így. Nyitott vagy a lehetőségekre.

3 – Egy kutya feje vagy lába?

Ha a kutya fejét láttad meg először, akkor minden érzelmedet igyekszel kontroll alatt tartani. Természetesen nem jó kiadni magad azonnal és bárkinek, de ha nem vagy hajlandó időnként megnyitni a hozzád vezető ajtókat, akkor örökre egyedül maradhatsz, bezárva.

Ha a kutya lábát láttad meg először, akkor elfogadsz minden egyes embert egyedi valójában, mindamellett tiszta elképzelésed van arról, hogy milyen párt kívánsz magad mellé.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL