Az érkező áldások titka: Hogyan vonzd be a szerencsét, a bőséget és a boldogságot a tündérek segítségével

Az érkező áldások titka: Hogyan vonzd be a szerencsét, a bőséget és a boldogságot a tündérek segítségével

Drága Lélek,

Ezen a napon a tündérek gyengéd és bőkezű energiái kísérnek téged, és arra emlékeztetnek, hogy mindenhol és mindenben megtalálhatók az áldások, csak nyitottnak kell lenned azok felismerésére és befogadására. A tündérek azt szeretnék, ha rádöbbennél, hogy az életed tele van szeretettel, bőséggel és szerencsével, és a háládnak és a pozitív hozzáállásodnak köszönhetően egyre több áldást vonzhatsz magadhoz.

Tündérkártya üzenet:

“Nyisd meg a szívedet és fogadd be az érkező áldásokat. A háládnak és a pozitív hozzáállásodnak köszönhetően képes leszel egyre több szeretetet, bőséget és szerencsét bevonzani az életedbe.”

Szerencsehozó áldás:

“A tündérek áldása segítsen téged abban, hogy felismerd és befogadd az életedben jelen lévő áldásokat, és hálával és szeretettel vonzd magadhoz a szerencse, a bőség és a boldogság áramlását.”

Az üzenet lényege abban rejlik, hogy a háládnak és a pozitív hozzáállásodnak köszönhetően képes leszel megtalálni és befogadni az életedben jelen lévő áldásokat, valamint egyre több szerencsét, bőséget és boldogságot vonzani. Az áldások érkezésének és befogadásának fontossága abban áll, hogy ráébredj a jelen pillanatban meglévő jótékony erőkre és lehetőségekre, és megtanuld használni őket a boldogság és a harmónia megteremtéséhez.

A tündérek arra bátorítanak, hogy légy hálás és nyitott minden áldásra, amely az életedbe érkezik, legyen az nagy vagy kicsi. A hálával és a pozitív hozzáállással töltött szív képes magához vonzani a szeretet, a bőség és a boldogság energiáit, és hozzájárul a lelked növekedéséhez és fejlődéséhez.

Jókívánságaim küldöm neked, hogy a tündérek gyengéd és bőkezű energiái segítsenek téged abban, hogy befogadd az érkező áldásokat és megtapasztald a szerencse, a bőség és a boldogság áramlását. Légy hálás mindenért, ami az életedben van, és hagyjad, hogy a szerencse, a bőség és a boldogság természetes módon áradjon életedbe.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK