Az igazi férfi szeret, támogat, nem akar megbántani, mert ha szomorú vagy, az neki is fáj!

Az igazi férfi szeret, támogat, nem akar megbántani, mert ha szomorú vagy, az neki is fáj!

A mai modern világban nehéz egy igazi férfit találni, egy olyat aki úgy szeret amilyenek vagyunk. Egy olyat aki elfogad, aki azért becsül, akik vagyunk.

Nehéz egy olyan férfit találni, aki úgy szeret, hogy mellette te vagy a legboldogabb nő a földön. Egy olyan férfit, akinek mindent elmondhatsz. Olyan férfira van szükség, aki tisztában van azzal, hogy egy nő elég a számára.

Olyan igazi férfira van szükség, aki megérti azt, hogy a hűtlenség már nem trendi. Azok a férfiak csak egoisták és nem törődnek a partnerük érzéseivel, ők nem igazi férfiak. Az igazi férfi tudja, hogy amikor valaki igazán szerelmes akkor szívét, lelkét csak annak az egy embernek szánja, azért mert az az igazi szerelem.

Az igazi férfi tudja azt, hogy a tiszta szívből jövő szerelmet nehéz megtalálni, de amikor megtalálja, akkor mindent megtesz azért, hogy táplálja a tüzet és életben tartsa azt. Az igazi férfi tudja azt, hogy a tökéletes nő csak a filmekben létezik, mert mindenkinek van hibája, rossz napja, rossz tulajdonsága, de ő úgy szeret téged és úgy fogad el, amilyen vagy.

Az igazi férfit nem zavarják a hibáid, mert neki úgy vagy tökéletes, ahogy vagy. Az igazi férfi harcol azért a nőért, akit igazán szeret, mert biztos akar lenni abban, hogy boldog vagy. Ő nem engedi meg senkinek azt, hogy kritizáljon vagy megsértsen téged, vagy megsebezze az érzelmeidet. Harcol érted. Az igazi férfi mindig melletted marad, ő nem hagyja, hogy egyedül old meg a problémáidat.

Segíteni fog abban, hogy túltedd magad a fájdalmakon és a nehézségeken, mert semmi sem keseríti el jobban, mint az amikor látja, hogy szomorú vagy. Az igazi férfi biztosít téged arról, hogy mindig számíthatsz rá. Ő nem hoz téged olyan helyzetbe, hogy megsértse az érzelmeidet. Az igazi férfit érdekli az, ami téged érdekel. Az igazi férfi mindig bátorítani fog téged, a szavaival és a tetteivel is azért, hogy a legjobbat hozd ki magadból.

Hisz benned, az erődben és az eszedben is, arra fog biztatni, hogy kövesd a legmerészebb álmaidat. Az igazi férfi megengedi azt, hogy tudd mennyire boldog és hálás azért, mert helye van az életedben. Az igazi férfi téged választ minden nap, mert nincs más személy az életében, aki olyan helyet foglalna el a szívében, mint te.

forrás: https://ketkes.com/az-igazi-ferfi-szeret-tamogat-nem-akar-megbantani-mert-ha-szomoru-vagy-az-neki-is-faj/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL